İ5 2430M ve GT520M laptop Mac Os ile uyumlu mu?

Turker Eryasa

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Notebook'a Mac Os kurmak istiyorum, videoları izledim, adımları uyguladım ama sürekli hata aldım.
Sorun ne bir türlü anlamadım. Mavericks'i indirdim USB'ye yazdırdım, bios ayarlarını yaptım. Ama olmuyor.
Şu an Windows 7 kurulu, harddiskime Mac kurmak istiyorum. Tek 320 Gb hdd'ye sahibim.
Yardım bekliyorum, herkese iyi forumlar.

Sistem Özelliklerim

• İntel İ5 2430 M işlemci
  • 4 GB Ram
  • 1 GB Nvidia 520M Ekran Kartı
  • Anakart Acer 4752 G
  • 320 GB HDD

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar,yoğun uğraşlarım sonucu bu ekrana geldim ama bu ekranda da , ekran 4 ayrı şekilde bölünmüş olarak görünüyor, grafik kartını devre dışı bıraktım ,

onboard kartı kullanıyorum bu hatayı her ikisinde de veriyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Adsız.jpg
?

Sonuç olumsuz,

Çünkü yukarıda ki , ekran görüntülerin de , Mac OS kurulumundan hemen sonra notebookumu yeniden başlattım,

Acer Bios Ekranında loading barının % 70 ine kadar gelip duruyor ?

Bios gitti,sanırım dedim. Bir kaç gündür buraya yazmak yerine , kendimce bios güncellemek için uğraştım olmadı , detaylı araştırmalarımla , Crisis Disk ile Bios Recovery yapmak istedim yine sonuç alamadım ,

Acaba Mac Os yükledim harddiskten mi dedim , HDD yi söküp aparatla diğer PC ' me bağladım biçimlendirdim , hatta ve hatta disk komutuyla içinde ki herşeyi temizledim , taktım yine sonuç alamadım ,

Dün en son notebookumu açtım , Bios pilini söktüm taktım , Ram ' leri söktüm taktım , Cd-rom ' u söktüm taktım , tüm donanımları kombinasyonlu olarak denedim bir türlü Bios ekranına giremiyorum .

Bana farklı bir fikir sunabilir misiniz ? @3mr3 @Recep Baltaş

Yardım ederseniz çok makbule geçecek , günlerdir bununla uğraşıyorum artık bilgilerim bana yetmiyor , sizlere sorayım dedim ...

IMG_0952.JPG

Arkadaşlar 1 aydan fazladır , uğraşıyorum .. Bir kaç teknik servise de gösterdim cihazın sorununu tam olarak bulamadılar...

Gördüğüm kadarıyla sizden de bir ümit yok ! Defalarca yazdım konu açtım ama geri dönen olmadı ..

En azından bir cevap verebilirdiniz ?

Sorun simdi BIOS a girmek mi yoksa kurulumda ekranin dörde bölünmesimi ?
BIOS ise F2 tusuna basin olmuyorsa ESC, F12, F8, F11 vs deneyin.

Ben bu site kadar ilgisiz bir forum sitesi daha görmedim , nerde technopatlar !

Bu sitenin direktifleriyle kurulum yaptım , başıma bir iş geldi paylaştım ama umursamıyorsunuz sözüm adminlere ve başta Recep Baltaş'a ....

Kimse mecbur değil bunun da farkındayım ama,böyle bir siteye de bu yakışmıyor .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı