Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu hata birdenbire mi başladı?
Ne sıklıkla oluyor ve ne yaparken oluyor?
Bu hatadan önce bir program yüklediniz mi?
Veya sürücü güncelleştirmesi yaptınız mı?
Nvidia ekran kartı sürücüsü veya ekran kartının kendisi ile alakalı duruyor.
Her ihtimale karşı Nvidia ve Intel grafik sürücülerini DDU ile silip baştan kurmayı deneyelim.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Attığım makalede yazıyor. Ekran gidip gelebilir ama korkmayın sonrada bilgisayar yeniden başlatılacak. Ardından sürücü silinmiş olacak. Sonrada verdiğimiz linkteki sürücüyü indirip kuracaksınız.
Bu hata birdenbire mi başladı?
Ne sıklıkla oluyor ve ne yaparken oluyor?
Bu hatadan önce bir program yüklediniz mi?
Veya sürücü güncelleştirmesi yaptınız mı?
NVIDIA ekran kartı sürücüsü veya ekran kartının kendisi ile alakalı duruyor.
Her ihtimale karşı NVIDIA ve Intel grafik sürücülerini DDU ile silip baştan kurmayı deneyelim.
Hocam aslında hatayı 1 2 hafta önce almıştım sistem geri yükleme ile eskiye döndüm minidump klasörü gördüm konu açayım dedim yoksa suanlık sıkıntı yok sadece ara sra HDD takılıp tık tık sesler çıkarmaya başlıyor 5 10 snye (ETS 1, Minecraft ve masaüstünde oluyor)
Attığım makalede yazıyor. Ekran gidip gelebilir ama korkmayın sonra da bilgisayar yeniden başlatılacak. Ardından sürücü silinmiş olacak. Sonra da verdiğimiz linkteki sürücüyü indirip kuracaksınız.
Yok hocam ben bir kere yanlışlıkla kaldırmıştım sistem yeniden başladı başlangıçta Samsung yazısı geliyor Windows logosu 30 40 saniye dönüyor sonrasında mavi ekran veriyor (format attım mavi ekrandan sonraki günlerde)
Attığım makalede yazıyor. Ekran gidip gelebilir ama korkmayın sonrada bilgisayar yeniden başlatılacak. Ardından sürücü silinmiş olacak. Sonrada verdiğimiz linkteki sürücüyü indirip kuracaksınız.
Yok hocam ben bir kere yanlışlıkla kaldırmıştım sistem yeniden başladı başlangıçta Samsung yazısı geliyor Windows logosu 30 40 saniye dönüyor sonrasında mavi ekran veriyor (format attım mavi ekrandan sonraki günlerde)
Dediğim gibi makale de hepsi yazıyor. Pek şart değil olmadan da yapabilirsiniz ama güvenli modda yapmanız daha güvenli olur. Mavi ekran verdiğini söylemişsiniz zaten. O yüzden güvenli modda deneyin. Unutmayın GT520MX ekran kartının sürücülerini sileceksiniz kontrol edin onu.
Dediğim gibi makale de hepsi yazıyor. Pek şart değil olmadan da yapabilirsiniz ama güvenli modda yapmanız daha güvenli olur. Mavi ekran verdiğini söylemişsiniz zaten. O yüzden güvenli modda deneyin. Unutmayın GT520MX ekran kartının sürücülerini sileceksiniz kontrol edin onu.