Tarçın07
Decapat
Daha fazla
Öncelikle merhaba! Zula oynuyorum fakat FPS değerlerim 60-100, ping im de yok. Ama arada bir 2-3Sn'lik takılma (donma) meydana geliyor ve bu olay her 5-10Sn'de bir oluyor. Mesela maça girer girmez bu süre 2-3Sn'lik takılmadan 4-5Sn'lik takılmaya dönüşüyor. Takılmalar genelde oyunda ölürken, el bombaları patlarken ve taarruz tüfekleriyle tararken çok oluyor. Bir de sanki girdiğim odada ne kadar az kişi varsa o kadar az oluyor bu takılma. Oyunun giriş ekranında hiçbir sorun yok, e oyunun açılış hızı gayet normal (tabii tam giriş ekranına girmeden önceki oyuna giriş ekranı bayağı bir bekliyor) ama bunun dışında sunucularda rahat gezebiliyorum, mouse de takılma da yok, ayriyeten oyunda yeni olarak ne açarsam açmadan önce bi' takılıyor ondan sonra normale dönüyor. Mesela oyunda markete girdiğimde donuyor, oyunda bir desteyi açtığımda donuyor vb. ne gerekiyor
SSD bu sörünü çözer mi?
Sistem özellikleri.
İşlemci: Intel Core i5 2450M (2 çekirdek, 4 konu)
Ekran kartı: GeForce610M, ya da Intel HD Graphics 3000.
Grafik kartı: GeForce610M, ya da Intel HD Graphics 3000.
RAM: 4 GB.
En yüksek çözünürlük: 1366x768.
Depolama: HDD Toshiba.
İşletim sistemi: Windows 7 Home Premium (service pack 1)
Not: Yukarıda gördüğünüz bütün parçalara 11 yaşındadır hiç değiştirilmemiştir, eğer gereken bilgiyi veremediysem lütfen gereken bilgiyi bana yazarak belirtin
Sistem özellikleri.
İşlemci: Intel Core i5 2450M (2 çekirdek, 4 konu)
Ekran kartı: GeForce610M, ya da Intel HD Graphics 3000.
Grafik kartı: GeForce610M, ya da Intel HD Graphics 3000.
RAM: 4 GB.
En yüksek çözünürlük: 1366x768.
Depolama: HDD Toshiba.
İşletim sistemi: Windows 7 Home Premium (service pack 1)
Not: Yukarıda gördüğünüz bütün parçalara 11 yaşındadır hiç değiştirilmemiştir, eğer gereken bilgiyi veremediysem lütfen gereken bilgiyi bana yazarak belirtin