i5 2500 için ekran kartı önerisi

• Konuyu başlatan mnbb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 624

mnbb

Megapat
Daha fazla  
Yeni bir ekran kartı almam gerektiğini düşünüyorum. Son yıllarda oldukça yetersiz kalmaya başladı.
Şu anda Gigabyte Windforce GTX 660 (GV-N660OC-2GD) kullanıyorum. Anakartım ASUS P8P67 EVO.
i5 2500 için darboğaz yapmayacak bir ekran kartı önerebilir misiniz?
Sıfır ve ikinci el fark etmez.
Bütçe: 1000 - 1500.

Son düzenleyen: Moderatör:
1050Ti olabilir %3-4 lük bir darboğaza giriyor sadece (Dual-Channel RAM kullanıyorsan.)

Sıfır olarak GTX1650 önerebilirim.

2 El olarak GTX1660 önerebilirim.

Oyundan oyuna değişecek şekilde özellikle GTX1660'da darboğaz meydana gelecektir ancak ileride anakartınıza en azından bir i7 3770K takarsanız veya yeni nesil anakart işlemci upgrade yaparsanız bu olayda sorun olmaktan çıkacaktır.

Sıfır olarak GTX1650 önerebilirim.

2 El olarak GTX1660 önerebilirim.

Oyundan oyuna değişecek şekilde özellikle GTX1660'da darboğaz meydana gelecektir ancak ileride anakartınıza en azından bir i7 3770K takarsanız veya yeni nesil anakart işlemci upgrade yaparsanız bu olayda sorun olmaktan çıkacaktır.
1050Ti ile darboğaza giren bir işlemciye 1650 önermeniz garibime gitti.

1050 Ti ile darboğaza giren bir işlemciye 1650 önermeniz garibime gitti.

Darboğaz meydana geleceğini zaten belirttim ancak aynı fiyata 1650 almak veya 2. elde 1660 alabilmek varken aynı fiyata 1050 Ti almak mantıksız bir tercih olur.

Ekran kartını aldıktan sonra işlemcisini de yenilerse gayet rahat kullanabilir sistemi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı