i5 2500 Sisteme ekran kartı önerisi

Mertcan78

Centipat
Merhaba, ekran kartım bozulduğu için sistemimle uyumlu ekran kartı almak istiyorum. CS:GO tarzı oyunları rahat oynasam yeterli, özellikler şu şekilde. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • İşlemci: Intel Core i5 2500 3.30GHz
  • Anakart: Pegatron IPXSB-H61
  • RAM: 4 GB
  • Güç kaynağı: FSP250-60HSN 250 W

Sanırım kullandığınız bir hazır sistem. Bu anakart Casper kullanıyordu genelde. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Onun yerine sıfır olarak :
MSI VGA GeForce GT 1030 Aero ITX 2G OC GT1030 2GB GDDR Ekran Kartı almak mantıklı olabilir. FPS konusunda da problem yaşamazsınız. Ama unutmayın kart güncel bir kart değil bir kaç sene sonra yenilemek zorunda kalabilirsiniz.
Teşekkür ederim peki daha donanımlı bi sistem toplamak istersem pubg gta battlefield tarzı oyunları oynayabileceğim sistemimde ne tür değişiklikler yapmam gerekir mecut parçaların üzerine ne kadar maliyet koymam gerekir öneriniz varmı

Teşekkür ederim peki daha donanımlı bi sistem toplamak istersem pubg gta battlefield tarzı oyunları oynayabileceğim sistemimde ne tür değişiklikler yapmam gerekir mecut parçaların üzerine ne kadar maliyet koymam gerekir öneriniz varmı
Yani bu biraz seninle alakalı ben sana 5000 TL de öneririm 3000 TL de. Bana tek vermeniz gereken şey bütçe.

Bütçeyi belirlemedim kafamda henüz malesef,oyunları minimum orta seviye destekliyecek bir sistem düşünüyorum.
Yani en az 8 GB ram yapmanız gerek. Amd bir işlemciye geçmenizi ve orta seviye ekran kartı ve ayrıca b450 bir anakart almalısınız. Yani bunun içinde biraz bütçe gerekiyor. İyi düşünüp bütçenizi akıllıca kullanıp iyi bir bilgisayar ortaya çıkarabiliriz.

Yani en az 8 GB ram yapmanız gerek. Amd bir işlemciye geçmenizi ve orta seviye ekran kartı ve ayrıca b450 bir anakart almalısınız. Yani bunun içinde biraz bütçe gerekiyor. İyi düşünüp bütçenizi akıllıca kullanıp iyi bir bilgisayar ortaya çıkarabiliriz.
2000 3000 arası uygun olur sanırım benim için önereceğiz parçalar varmıdır bu ramlerimi kullanmaya devam edebilir miyim ve güç kaynağını?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı