i5 2500 ve RX570 sistem uyumu

Zaten ben şu an tek maaş üzerinden konuşuyorum tek maaş 2000TL olsa 2 ay çalışıp 4000 TL alırsam çok daha iyisine bakabilirim gibi

Elinizdekini çıkarsanız güncel bir sistem bile toplayabilirsiniz ki daha sağlıklı ve uğraşsız olur diye düşünüyorum ama siz kendi durumunuzu daha iyi bilirsiniz

Elinizdekini çıkarsanız güncel bir sistem bile toplayabilirsiniz ki daha sağlıklı ve uğraşsız olur diye düşünüyorum ama siz kendi durumunuzu daha iyi bilirsiniz

Evet aslında orası öyle ama elimdeki sistem bana en fazla 500 TL sağlar onlarda işlemci ve anakart ekran kartı arızalı şu anda bile ekranımda yeşil yeşil noktalar mevcut uzun vadeli çalışırsam iyi sistem toplayabilirim. Fakat derslerimden de geri kalmak istemem bir şekilde çözeceğim artık

Evet derslerden geri kalma sorununu bende yaşıyorum sen daha iyisini bilirsin istediğin türlü artık. Elindekileri 2. el ilanlara koyup iyi fiyat verecek var mı diye bakabilirsin

Evet derslerden geri kalma sorununu bende yaşıyorum sen daha iyisini bilirsin istediğin türlü artık. Elindekileri 2. el ilanlara koyup iyi fiyat verecek var mı diye bakabilirsin

Aynen öyle yapacağım bir şekilde o sistemi alacağım Allah kerim bakacağız. Neyse dostum tekrar teşekkür ederim ben yatıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…