i5 2500 ve RX570 sistem uyumu

Bence edebilir PSU sağlıklı kaliteliyse daha iyi olur. Ama eline bütçe geçince ekran kartı dışında sistemi tazelemeni öneririm :D yani 2. elde çok uygun ürünler bulursan tabii daha iyi bir anakart ve i7 de alabilirsin 2. el piyasasına çok hakim değilim.

Zaten ben şu an tek maaş üzerinden konuşuyorum tek maaş 2000TL olsa 2 ay çalışıp 4000 TL alırsam çok daha iyisine bakabilirim gibi :D

Elinizdekini çıkarsanız güncel bir sistem bile toplayabilirsiniz ki daha sağlıklı ve uğraşsız olur diye düşünüyorum ama siz kendi durumunuzu daha iyi bilirsiniz :D

Elinizdekini çıkarsanız güncel bir sistem bile toplayabilirsiniz ki daha sağlıklı ve uğraşsız olur diye düşünüyorum ama siz kendi durumunuzu daha iyi bilirsiniz :D

Evet aslında orası öyle ama elimdeki sistem bana en fazla 500 TL sağlar onlarda işlemci ve anakart ekran kartı arızalı şu anda bile ekranımda yeşil yeşil noktalar mevcut :D uzun vadeli çalışırsam iyi sistem toplayabilirim. Fakat derslerimden de geri kalmak istemem bir şekilde çözeceğim artık :D

Evet derslerden geri kalma sorununu bende yaşıyorum :D sen daha iyisini bilirsin istediğin türlü artık. Elindekileri 2. el ilanlara koyup iyi fiyat verecek var mı diye bakabilirsin :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı