XD. Hocam RX 570,580'İ besler mi?2080Ti bile kesmez i5 2500'ı. (!)
XD. Hocam RX 570,580'İ besler mi?2080Ti bile kesmez i5 2500'ı. (!)
Darboğaz olacak.XD. Hocam RX 570,580'İ besler mi?
İ7 2600'DE darboğaz olur mu?Darboğaz olacak.
Olur.İ7 2600'DE darboğaz olur mu?
Peki i5 2500'ÜN en iyi besleyebildiği ekran kartı ne var mesela? Yani aralarından en iyisini söyler misiniz? Rust oynunu rahat oynayabiliceğim bir ekran kartı bu işlemciye önerir misiniz?
En iyi beslediğini bilmem de, 1050Ti bence çok makul bir seçenek.Peki i5 2500'ÜN en iyi besleyebildiği ekran kartı ne var mesela? Yani aralarından en iyisini söyler misiniz? Rust oynunu rahat oynayabiliceğim bir ekran kartı bu işlemciye önerir misiniz?
Hocam bir bilgisayarcı diyor 2. Nesil destekliyor tek siz de 3. Nesil kafam karıştı. Nerden biliyorsunuz 3. Nesil de destekliyor ben de bakmak istiyorum.Anakart 3. nesil işlemci de destekliyor. Onlara da bakın derim.
Rust rahat oynar mıyım düşük orta ayarlarda?En iyi beslediğini bilmem de, 1050Ti bence çok makul bir seçenek.
Hocam ikinci el aldım zaten bunları da. Anakartımı yarın satıcı değiştirmezse bu anakarta mahkûmum.indirimlerden amd sistem toplama şansın yok mu giriş seviyesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.