i5 2500K Asus Strix OC GTX 750 tİ Düşük FPS Sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistemimde son zamanlarda FPS düşme sorunu yaşıyorum. 3 ay öncesine kadar 200+ FPS aldığım League Of Legends'dan 80 - 100 FPS arası FPS alıyorum ve oldukça kötü perofrmans sağlıyor bilgisayarım. Daha boşta ( sakin oyunda ) önceleri 500 üstü FPS aldığım Silkroad'da 180 civarı FPS alıyorum. Savaşta ise 6-10 arası FPS'ye kadar düşüyor. Sebebini anlamıyorum? Yük halinde ve boş halinde ısı dereceleri aynı. Hiç bozulma yok ve sistemim şu şekilde.

Windows 10 işletim sistemi
i5 2500K işlemci
Asus Strix OC GTX 750 Ti
8 GB 1660 Mhz RAM
1 TB HDD Samsung 7200 RPM
Asus VG248QE 144 Hz monitör

Geçen ay iyice huylandığım için bilgisayarımı komple söküp işlemciyi temizledim ve termal macununu yenileyip formatladım. ama sonuç hiç değişmedi. resimlerde görüldüğü gibidir durum.

Çözümü nedir? sistemim eskidi mi acaba? 2012 yılında almıştım, 2 yıl önce ekran kartımı yeniledim sadece.
SRO[2017-12-17 22-22-07]_73.jpg
speccy.png
SRO[2017-12-17 22-26-57]_67.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Öncelikle oyun içinden MSİ Afterburner programı ile görüntü alıp buraya yükleyin ki sorun nedir anlayalım.

Güç kaynağınız nedir ?

Merhaba 2 gün cezam vardı yazamadım. Güç kaynağım Ergotech ERP - 7900 PEAK - 420W.

Msi Afterburner ile denerken ekran görüntüsü almamı mı istiyorsun ?

Evet ancak bu ekran görüntüsü aldığınız zaman ekran önemli bazı değerleri görmemiz lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video ile bunu öğrenebilirsiniz.

Öncelikle, League of Legends son yamalardan sonra oyun performansının düştüğünü belirten çok kişi var ancak siz Silkroad'da da sorun yaşadığınızı belirttiniz.

Bana kalırsa, sorun Windows'tan kaynaklı.

XBOX uygulamasında Oyun DVR'ın kapalı olduğuna emin olun. Oyun Modu vs. açıksa onları kapatın. Muhtemelen sorunu onlar çıkarıyor.

Öncelikle, League of Legends son yamalardan sonra oyun performansının düştüğünü belirten çok kişi var ancak siz Silkroad'da da sorun yaşadığınızı belirttiniz.

XBOX uygulamasında Oyun DVR'ın kapalı olduğuna emin olun. Oyun Modu vs. açıksa onları kapatın. Muhtemelen sorunu onlar çıkarıyor.
Bu gece denemeye çalışacağım misafirlerim olduğu için son günlerde pek eve erken gidemiyorum. DVR ' ı kapatmıştım diye hatırlıyorum ama formatladıktan sonra emin değilim gidince kontrol edeceğim direkt.

Hocam bu geceye kısmet oldu DVR ı kontrol ettim kapalı fakat sorunum devam ediyor. cs go performans resimleri de şu şekilde 3. Resimde öldüğümde fps yüksekti öyle bir SS aldım. Genel olarak bütün oyunlarda böyle isterseniz Silkroad oynarken de resim alabilirim aynı şekilde lütfen bu sorunu çözelim yoksa pcyi değiştireceğim.

Evet ancak bu ekran görüntüsü aldığınız zaman ekran önemli bazı değerleri görmemiz lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video ile bunu öğrenebilirsiniz.

Hocam sonuçlar bu şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sistemmi eskidi yoruldu acaba artık ? @Silinen üye mümkünse bakabilir misin duruma bir ?

Dosya Ekleri

• cs go 1.jpg
    cs go 1.jpg
    458,1 KB · Görüntüleme: 95
  • cs go 2.jpg
    cs go 2.jpg
    438,5 KB · Görüntüleme: 98
  • cs go 3.jpg
    cs go 3.jpg
    377 KB · Görüntüleme: 90
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı