Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 6 Eylül 2023 #1 Anakart: H61M-K Başlıktaki gibi bir hata alıyorum. F1 bastığımda sistem açılıyor fakat merak ediyorum. Bu hatanın sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
Anakart: H61M-K Başlıktaki gibi bir hata alıyorum. F1 bastığımda sistem açılıyor fakat merak ediyorum. Bu hatanın sebebi nedir?
Çözüm Marix 6 Eylül 2023 BIOS'a girip F7 ile gelişmiş moda geçin, boot kısmına bakın, 'wait for F1 error' gibi bir seçenek olması lazım onu kapatıp deneyin.
BIOS'a girip F7 ile gelişmiş moda geçin, boot kısmına bakın, 'wait for F1 error' gibi bir seçenek olması lazım onu kapatıp deneyin.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.331 Çözümler 951 6 Eylül 2023 #11 Timuçib dedi: İşe yaradı. Teşekkür ederim hocam sağolun herşey için iyi sosyaller dilerim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Timuçib dedi: İşe yaradı. Teşekkür ederim hocam sağolun herşey için iyi sosyaller dilerim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
KS KS Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 6 Eylül 2023 #12 Marix dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... @Marix Hocam kusura bakmayın bu işlemci ile yani bu durumda GTA 5 oynamak istiyorum bir sorun yaratırmı yada kaç fps alırım? Düzeltme : Oynayamazmışım hocam Son düzenleme: 6 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... @Marix Hocam kusura bakmayın bu işlemci ile yani bu durumda GTA 5 oynamak istiyorum bir sorun yaratırmı yada kaç fps alırım? Düzeltme : Oynayamazmışım hocam