- Merhaba
- İşlemci olarak i5 2500K var.
- Anakart Esonic H61FHL.
- Güç kaynağı gameload 550W.
- Ekran kartı RX 550.
- 16 GB RAM'im var.
Şimdiden sağ ol.
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,Her ay maaşdan 3K'yı köşeye atabiliyorum ilk olarak hangi donanımı alıp ne yapacağımı bilmiyorum.
- Merhaba
- Anakart Esonic H61FHL.
- Ekran kartı RX 550.
- 16 GB RAM'im var.
Şimdiden sağ ol.
Her ay maaştan 3K'yı köşeye atabiliyorum ilk olarak hangi donanımı alıp ne yapacağımı bilmiyorum.
Yok hocam amaç zaten eski sisteme masraf yapmak değil, parçaları yavaş yavaş değiştirmek sadece.Sistemi komple satıp, taksitle en azından RTX 4060 Ti veya daha iyi bir sistem alabilirsin. Bu eski bilgisayara masraf yapılmaz.
Yok hocam amaç zaten eski sisteme masraf yapmak değil, parçaları yavaş yavaş değiştirmek sadece.
Her ay maaşdan 3K'yı köşeye atabiliyorum ilk olarak hangi donanımı alıp ne yapacağımı bilmiyorum.
- Merhaba
- Anakart Esonic H61FHL.
- Ekran kartı RX 550.
- 16 GB RAM'im var.
Şimdiden sağ ol.
teşşekkür ederim ama pek bilmediğim için soruyprum önerdiğiniz anakart ve işlmeci varmıdır acabaSelamlar,
Öncelikle anakart işlemci ram alırsanız daha iyi olur çünkü alacağınız bir işlemci anakart veya ram sisteminize uymayacaktır.
Eğer güç kaynağınız çok eski değilse biraz daha sizi idare edebilir(yüksek seviye bir ekran kartı almadığınız sürece)
Sonrasında Ekran kartınızı değiştirmekte fayda var.
Bu ilk belirttiğim anakart işlemci ram'i değiştirdikten sonra üçünü de sisteminize takıp kullanmaya başlayabilirsiniz.
Bir sonra ki ay da ekran kartını yenileyebilirsiniz.
Tabi öneririm,teşşekkür ederim ama pek bilmediğim için soruyprum önerdiğiniz anakart ve işlmeci varmıdır acaba
şuan elimde nakit yok sadece aylık 3 k ayırabilirim bu kadarTabi öneririm,
Şuanda elinizde ki nakit ortalama ne kadar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.