i5 2500K Donanım güncellemesi

PastLives

Femtopat
Daha fazla  
  • Merhaba

• İşlemci olarak i5 2500K var.
  • Anakart Esonic H61FHL.
  • Güç kaynağı gameload 550W.
  • Ekran kartı RX 550.
  • 16 GB RAM'im var.
Her ay maaşdan 3K'yı köşeye atabiliyorum ilk olarak hangi donanımı alıp ne yapacağımı bilmiyorum.
Şimdiden sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Merhaba

• Anakart Esonic H61FHL.
  • Ekran kartı RX 550.
  • 16 GB RAM'im var.
Her ay maaşdan 3K'yı köşeye atabiliyorum ilk olarak hangi donanımı alıp ne yapacağımı bilmiyorum.
Şimdiden sağ ol.
Selamlar,

Öncelikle anakart işlemci ram alırsanız daha iyi olur çünkü alacağınız bir işlemci anakart veya ram sisteminize uymayacaktır.

Eğer güç kaynağınız çok eski değilse biraz daha sizi idare edebilir(yüksek seviye bir ekran kartı almadığınız sürece)

Sonrasında Ekran kartınızı değiştirmekte fayda var.

Bu ilk belirttiğim anakart işlemci ram'i değiştirdikten sonra üçünü de sisteminize takıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bir sonra ki ay da ekran kartını yenileyebilirsiniz.

Her ay maaştan 3K'yı köşeye atabiliyorum ilk olarak hangi donanımı alıp ne yapacağımı bilmiyorum.

Sistemi komple satıp, taksitle en azından RTX 4060 Ti veya daha iyi bir sistem alabilirsin. Bu eski bilgisayara masraf yapılmaz.

Sistemi komple satıp, taksitle en azından RTX 4060 Ti veya daha iyi bir sistem alabilirsin. Bu eski bilgisayara masraf yapılmaz.
Yok hocam amaç zaten eski sisteme masraf yapmak değil, parçaları yavaş yavaş değiştirmek sadece.

Yok hocam amaç zaten eski sisteme masraf yapmak değil, parçaları yavaş yavaş değiştirmek sadece.

İşte tek tek uğraşmamak için bu sistemi satıp hemen hazır AM5 veya 13. nesil Intel işlemcili en azından 4060 Ti ekran kartlı sistem alman daha mantıklı.

• Merhaba

• Anakart Esonic H61FHL.
  • Ekran kartı RX 550.
  • 16 GB RAM'im var.
Şimdiden sağ ol.

Bence şimdilik paranı biriktir. İleride yeterli bir birikim yapıp daha ucuza komple değiştirirsin sistemini. Yoksa bu yol ile gidersen daha pahalıya gelecek.

Selamlar,

Öncelikle anakart işlemci ram alırsanız daha iyi olur çünkü alacağınız bir işlemci anakart veya ram sisteminize uymayacaktır.

Eğer güç kaynağınız çok eski değilse biraz daha sizi idare edebilir(yüksek seviye bir ekran kartı almadığınız sürece)

Sonrasında Ekran kartınızı değiştirmekte fayda var.

Bu ilk belirttiğim anakart işlemci ram'i değiştirdikten sonra üçünü de sisteminize takıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bir sonra ki ay da ekran kartını yenileyebilirsiniz.
teşşekkür ederim ama pek bilmediğim için soruyprum önerdiğiniz anakart ve işlmeci varmıdır acaba

teşşekkür ederim ama pek bilmediğim için soruyprum önerdiğiniz anakart ve işlmeci varmıdır acaba
Tabi öneririm,

Şuanda elinizde ki nakit ortalama ne kadar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı