i5 2500K işlemci için termal macun önerisi

HUNTEx

Hectopat
Daha fazla  
Komşumun bilgisayarı vardı R7 240 vermiştim testlerini falan yapayım dedim hem ekran kartını değiştirirken fark ettim çok çok toz var. İşlemci AIDA64'te 85 derece yüzde 11 throttle yapıyor. Ben herhalde 7 dakika yaptım daha uzun olsa throttle daha artardı. Neyse PUBG Mobile'ye girdim 5 dakikada 96 dereceye çıktı bende hemen kapattım. Hem işlemciye hem de ekran kartına uygulayacağız. Hiç sormadım bütçeyi ama 200 TL'lik bir macun hayli hayli soğutacaktır herhalde. MX 4 sorunlu diyorlardı nasıl bir sorun o? İşlemci i5 2500K.

Son düzenleme:
MX4 güzel termal macun, sorun çakmalarının çok olmasından. Orjinal bulursanız alınır. Yıllardır MX4 kulalnıyorum çeşit çeşit sistemde hiç sorun yaşamadım.

Thermal Grizzly Kryonaut tavsiye ederim. MX 4 sorunlu bir macun. Pumpout sorunu var.

MX-4 laptoplarda pump out yapıyor, masaüstülerde değil. Bu aralar herkes pump out yapıyor demeye başladı. Ucuza bulunursa alınabilecek bir macun MX-4.

MX-4 laptoplarda pump out yapıyor, masaüstülerde değil. Bu aralar herkes pump out yapıyor demeye başladı. Ucuza bulunursa alınabilecek bir macun MX-4.
Sadece laptoplarda değil. Akışkan bir macun. Masaüstünde de sıkıntı olabiliyor. Benzer fiyata Mx 6 gibi alternatifler mevcut iken yine de alınmaz.
Bu termal macunla dereceler nasıl olur? Zaten OC işlemcisi sağlam OC yaparım.
Gayet iyi dereceler elde edersin. OC için stok fan yetmeyebilir.

Sadece laptoplarda değil. Akışkan bir macun. Masaüstünde de sıkıntı olabiliyor. Benzer fiyata MX 6 gibi alternatifler mevcut iken yine de alınmaz.

Gayet iyi dereceler elde edersin. OC için stok fan yetmeyebilir.

MX-4 kullanan tanıdıklarım var. 1 senedir kullanıyor bir arkadaşım, sorun yaşamadı. Sanmam masaüstünde pump out problemi olacağını.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı