i5 2500K laptop iyi mi?

Gamer_Hako.TR

Hectopat
Arkadaşlar evde i5 2500K işlemcili laptop var 4 GB (2x2)RAM'i var 8 GB(2x4) a çıkarsam RAM'i, az çok oyun oynatır mı 1GB AMD Radeon ekran kartı var dahili, yeni bilgisayara bütçem yetmiyor parayı ayarlayana kadar bununla idare edeyim dedim, Max oynayacağım oyun Rainbow Six Siege en düşük ayarlarda oynatsa yeter, tavsiyeniz var mı?

Bahsettiğiniz İşlemci maSaüstü işlemci olmakla beraber 1GB ekran kartı; an iTibariyle oyunların %90’ında sizi memnuz etmez.

İ5 2500 m olabilir 2500 olduğuna eminim
Laptop olduğuna emin misiniz? Söylediğiniz işlemci masaüstü işlemcisi.
Bahsettiğiniz İşlemci maSaüstü işlemci olmakla beraber 1GB ekran kartı; an iTibariyle oyunların %90’ında sizi memnuz etmez.
Laptopun alt kapaklarından sadece ram ,fan ve hdd, nin olduğu yere erişebiliyorum başka açılan kapak yok o yüzden ekran kartıyla ilgili bir işlem yapamam
GT940MX, i7 7500U, 16GB RAM sistem ile en low ayarlarda 720p'de 60FPS alabiliyorum. Sen oyunu bile açamayabilirsin. Açarsan 1024*768 çözünürlükte 15-25FPS falan oynarsın ekran kartın yok çünkü.
720p düşük ayarlarda az çok vakit geçirmek için ram takviyesi yapmayı düşünüyodum eğer bir işe yaramayacaksa boşa masraf yapmaya gerek yok ,sonradan iyi masaüstü pc toplayacam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı