i5 2500K ve 1060 sisteme işlemci yükseltmesi

istakoski

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Yaklaşık 2 senedir yayın yapıyorum ve ilk günden beri bilgisayarımda sorun yaşıyorum. Witcher gibi oyunları yayında hiç oynayamazken son zamanlarda oynadığım main oyunu oynarken bile Discord'u kapatmam gerekiyor, buna rağmen yayına droplar gönderiyor. Bu sebeple bilgisayarımda değişikliğe gitmek istiyorum, ama bu konulardan çok çok uzağım ve yardımınıza ihtiyacım var. Sistemimde sadece ekran kartımı kendim aldım, geri kalan her şeyi 2. el almıştım en büyük problem de bu zaten. Değiştirmek istediğim tek şey işlemci değil, sanırım işlemciyle geri kalanların uyumlu olması için arada daha birçok malzeme var ama adlarını bile bilmiyorum :D bilgisayarımla ilgili bütün bilgileri buraya gireceğim, eğer bir yardımınız dokunursa çok müteşekkir olurum. Çok yüksek bir bütçem yok bu yüzden her şeyin ortalama olması benim için daha iyi.
Ve eğer yardım etmek isterseniz Discord uygulaması üzerinden benimle konuşarak bilgi verebilirsiniz.

Discord ID'm: istakoski#7777.

ekran kartı.png

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

windows.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı