i5 6500 ve GTX 1060 Sisteme İşlemci Yükseltmesi

Aynı donanımları kullanıyoruz. Yetmiyor demek pek doğru gelmiyor bana. Tüm oyunlar için yeterli bir sistem bence.

Senin gibi ben de bu sene içinde bir yenilik düşünüyorum. Tercihim i7 8700. OC yaparım dersen de 8600K derim. 8. nesil tercih etmek tabii ki ekstra anakart ücreti demek ama daha uzun ömürlü olur diye öyle tercih ve tavsiye ediyorum.

Aynı donanımları kullanıyoruz. Yetmiyor demek pek doğru gelmiyor bana. Tüm oyunlar için yeterli bir sistem bence.

Senin gibi ben de bu sene içinde bir yenilik düşünüyorum. Tercihim i7 8700. OC yaparım dersen de 8600K derim. 8. nesil tercih etmek tabii ki ekstra anakart ücreti demek ama daha uzun ömürlü olur diye öyle tercih ve tavsiye ediyorum.
Ben de öyle düşünüyordum ama şu intel güvenlik açıkları ile işlemcilerde performans düşüşü ve bu sene çıkacak olan 4-5 tane güzel oyunları almak istemem i7 6700 veya i7 7700 alsam da uzun süre idare eder mi diye düşünmeme sebep oldu. Yeni nesil anakartıyla işlemcisiyle biraz pahalıya denk gelecek, kararsız kaldım bilemiyorum daha sürem var düşüneceğim.

Ben de öyle düşünüyordum ama şu intel güvenlik açıkları ile işlemcilerde performans düşüşü ve bu sene çıkacak olan 4-5 tane güzel oyunları almak istemem i7 6700 veya i7 7700 alsam da uzun süre idare eder mi diye düşünmeme sebep oldu. Yeni nesil anakartıyla işlemcisiyle biraz pahalıya denk gelecek, kararsız kaldım bilemiyorum daha sürem var düşüneceğim.

6700 ve 7700 de güçlü işlemciler tabii. Fakat Intel' in her jenerasyona ayrı seri anakart istemesi yüzünden daha yeni nesil, daha uzun vadeli olacaktır diye düşünüyorum. Anakart ve işlemcini bir arada satıp, üzerine eklemeyi düşünebilirsin. Benim planım öyle(y)

Yetmiyor. Özellikle PUBG'de çok fazla konu var forumu da araştırabilirsiniz. Oyun optimizasyonu sıkıntılı falan dersiniz ama i7 GTX 960M'li laptobu olan arkadaşların CPU kullanımı %30 civarı GPU kullanımı %99 civarıyken benim GPU kullanımım %90'ın üstüne neredeyse çıkmıyor. CPU, GPU'dan daha çok kullanılıyor. Ek olarak 2. monitörden herhangi bir video vs. izleyerek oyun oynamayı seven bir insanım. GTA 5 Online'de öyle takılayım dedim. CPU kullanımı video açmadan %80 civarı seyrediyordu zaten. Üstüne video açıp oynamaya çalıştığımda yolların renderlanamadığı oldu.

Hocam bende de i5 6500 ve 1070 ekran kartı var ve pubg inanılmaz darboğaz yapıyor seninde öyle mi ben de i7 7700 almayı düşünüyorum?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı