I5 3. nesil 1050 Ti sistem 10.000 TL'ye alınır mı?

Ülkemizdeki insanlar bir ürünü satarken hakkını vermeden satmak için zeka üreten bir tip. Ben satıcı olsam şu ürünü bir satıcıya vermem. Vicdanım rahat etmez. 12 -13 bin fiyat bandında ne ürün linkleri gördük bu sitede.
Haklısınız hocam. 2.3. nesil sistemi gidip 700 liralık sıfır ışıklı kasanın içine koyuyorlar, kasa 10000 Tl oluyor. Bunu sadece internette ki firmalar değil, letgoda ki home ofis çalışan tayfalarda çok yapıyor. Komple set adı altında 150 liralık mouse klavye seti ile sıfır kasa içine topladığı 9 10 yıllık sistemi set halinde 19 in monitörle resimliyor. Veriyor 10bine satıyorlar. Toplu mal aldıklarından ucuza getirip yüksekten satıyorlar. İnsanları kandırıyorlar. Alıcı istediği oyunu açması derdinde bilmediğinden çoğu zaman açıyormue evet ama nasıl açıyor kim bilir yada ne kadar süre açabilecek...

Sahip olduğu H61 klasik çipset anakart fiyatı ikinci elde 300 TL civarı işlemci ederi de 300 TL falan. Ekran kartı ise Max 2500 TL en fazla. Ne kaldı geriye. Havadan çok para koparıyor. Üstelik çoğu parçanın sıfırı bile yokken nasıl 2 yıl garantili orasıda ayrı saçmalık olmuş.

2000 liraya GTX 1060 veriyorlar.

merhaba;
16 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX1050 Ti
İşlemci tipi: Intel Core i5 3. nesil
İşlemci frekansı: 3.2 GHz
SSD kapasitesi: 256 GB
Kapasite: 1TB
4 çekirdekli
Garanti süresi 2 yıl
10260 TL masaüstü bilgisayar alınır mı?
Valorant, LoL gibi oyunlarda kaç FPS verir?
Yardımcı olabilir misiniz?

Sakın hocam bütçeyi düşürüp APU sistem. Alsanız daha yüksek FPS oyunlar oynamanız bile mümkün

Biliyorum hocam ben sadece en fazla fazladan edecek şekilde yazmaya çalıştım.
Hocam şu konudaki sorunu cozebildinizmi aynı sorunu yasiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı