i5 3. nesil mi, i5M 2. nesil mi?

trezkant

Centipat
Arkadaşlar PC alıyorum ama çok büyük kararsızlık içindeyim. i5 3. nesil ve 8 GB RAM mi, i5M 2. nesil ve 16 GB RAM mi? Ekran kartım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PC alıyorum ama çok büyük kararsızlık içindeyim. i5 3. nesil ve 8 GB RAM mi, i5M 2. nesil ve 16 GB RAM mi? Ekran kartım var.
Almayı düşündüğünüz bilgisayarlar Turbox,izoly gibi markalara ait sanırım. Kesinlikle bu bilgisayarları tavsiye etmiyorum. Eski parçalar ve kalitesiz ürünler kendileri. Bütçenizi söyleyin birşeyler önerelim.

Almayı düşündüğünüz bilgisayarlar Turbox, Izoly gibi markalara ait sanırım. Kesinlikle bu bilgisayarları tavsiye etmiyorum. Eski parçalar ve kalitesiz ürünler kendileri. Bütçenizi söyleyin bir şeyler önerelim.

S. A zeiron GX60 modelli bir toplama PC var. Ekran kartı AMD Radeon RX550.

S. A zeiron GX60 modelli bir toplama PC var. Ekran kartı AMD Radeon RX550.
Uzak durulması gerek bir model çünkü o fiyata kötü ve eski. Apu toplasan daha iyi. İşlemcin 3400g veya 2400g ile daha iyi olur ve zaten Vega 11 RX550'ye eşit hatta yer yer daha iyi. Monitörle birlikte de daha uygun fiyata halledilir.
Edit: Konu hortlatılmış fark edemedim 😄 ama model hala satılıyor. Yine de bakanlara konuya tavsiye olarak dursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı