JackForest
Hectopat
Daha fazla
Delikanlı, LTSB ücretli. Daha ilerisine yönelik çözüm önerileri yasak. Farklı öneriler de gelebilir ama öncelikle yukarıda yazılanları okuyup, gerekirse araştırıp, düşünüp kararı kendin vermelisin.
Yazılan şeyler üzerinde bir değerlendirme yapmadan zıplaya zıplaya bir yere varamazsın.
-- Ve aşağıda DNA'nın dediği doğru. Etkinleştirmeden kullanabilirsin.
Hocam zıplaya zıplaya gitmiyorum zaten bu işletim sistemi konusundan anlamadığım için size sordum sadece, şimdilik etkinleştirmeden kuracağım denemek için.
O sadece ISO dosyası. Windows'u kurmana yarıyor. Etkinleştirmene değil. Sağ altta etkinleştir yazısı çıkacak zaten. Rahatsız olmayacaksan kurabilirsin. Windows 10 etkinleştirilmeden kullanılabiliyor.
Güncelleştirmeleri kurunca sistemim yavaşlıyor. Ben tercih etmiyorum. Kendisi öyle kullanmayı seçebilir de.
Şimdiye kadar çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim ama son bir soru soracağım indirdiğim ISO Windows 7'yi mi güncelleyecek yoksa işletim sistemini başka bir alana baştan mı kuracak ona göre yer açacağım.
Hocam zıplaya zıplaya gitmiyorum zaten bu işletim sistemi konusundan anlamadığım için size sordum sadece, şimdilik etkinleştirmeden kuracağım denemek için.
Şimdiye kadar çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim ama son bir soru soracağım indirdiğim ISO Windows 7'yi mi güncelleyecek yoksa işletim sistemini başka bir alana baştan mı kuracak ona göre yer açacağım.
Sanırsam böyle 2 şık çıkıyor muş.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: