Hocam pek anlamıyorum ben de bugün, yarın almam gerekiyor. Güzel bir tavsiyeniz varsa bugün alsam çok iyi olur.GTX 750 Ti toplasanız bile daha iyi olur sakın almayın.
Artık bilgisayar almam lazım F/P açısından daha iyisini bulur muyum? Ve bu ikisinden hangisi daha iyi? Yoksa ikisi de çöp mü?
Attıklarınız 3700 lirayken bütçeniz nasıl 3000 lira oluyorHocam monitörü ile beraber 3000 TL limit var. İdarelik bir şey olsa kâfi. Bugün almak istiyo
750ti artık oyun oynatmaz.Hocam pek anlamıyorum ben de bugün, yarın almam gerekiyor. Güzel bir tavsiyeniz varsa bugün alsam çok iyi olur.
Hocam dediğim gibi pek içli dışlı değilim. 3000 TL civarında bir sistem için yardımcı olursanız süper olur.3500 liraya RX470 sistem toplayabilirim.
Hocam 1 ay fazla öderim diye düşünmüştüm. Ama zorlansam da düzgün bir şeyler için çıkartırım bütçeyi.Attıklarınız 3700 lirayken bütçeniz nasıl 3000 lira oluyor.
Hocam almam gereken en alt modelleri söylerseniz bı toplamayı deneyeyim750ti artık oyun oynatmaz.
Hocam pek anlamıyorum ben de bugün, yarın almam gerekiyor. Güzel bir tavsiyeniz varsa bugün alsam çok iyi olur.
Hocam dediğim gibi pek içli dışlı değilim. 3000 TL civarında bir sistem için yardımcı olursanız süper olur.
Hocam 1 ay fazla öderim diye düşünmüştüm. Ama zorlansam da düzgün bir şeyler için çıkartırım bütçeyi.
Hocam almam gereken en alt modelleri söylerseniz bir toplamayı deneyeyim.
Bütçeniz tam ne kadar?Hocam dediğim gibi pek içli dışlı değilim. 3000 TL civarında bir sistem için yardımcı olursanız süper olur.
Dahil hocam isterseniz biraz geçebilir. Şimdiden teşekkür ederim. Bugün almayı düşündüğüm için indirim falan yakalarsaniz affetmeyelimMonitör dahil mi?
Hocam ne kadar az o kadar iyi aslında ama dediğim gibi 3000i biraz geçebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.Bütçeniz tam ne kadar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.