i5-3210 ve GT 620M laptop nasıl ?

CaqLayaN

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2014
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
  • Derecelendirme : 4,6
  • İşlemci : Intel r Core (TM) i5-3210CPU@ 2,50ghz 2,50ghz
  • Yuklu bellek RAm : 4,00gb
  • Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi
  • Ekran Karti : Intel(R) HD Graphics 4000 / NVIDIA GeForce GT 620M

Ve arkadaslar Service pack 1 ne ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim ram değiştirilebiliyor ama genellikle işlemci ve ekran kartı değiştirilemiyor diye biliyorum. Tam emin değilim, yanlış bilgilendirmek istemem.
 
Bütün herşey değişebilir. Ekran kartını ısıtırsın, lehimler bırakır GPU' yu, yerine başka (destekleyen bir GPU) takarsın, lehimlersin. İşlemciyi tam olarak bilmiyorum ama genellikle çıkabiliyor işlemciler.

Anladım daha cok sey ögreneceğim inş. :)
Birde yazım kurallarına uyarsanız ceza yemezsiniz diyecektim, admin arkadaşlar hızlı davranmış :D

Servis paketi, Windows'un yazılmasından sonra çıkan eksikliklerin (güvenlik güncelleştirmeleri, hatalı programlar) düzenlenmesini toplu hale getirilip, kullanıcılara kurulum amaçlı sistemi en iyi duruma getirmek için yapılmış pakettir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci değişebilir ama gene bir i5 işlemci olması gerekir, çünkü i5 işlemci olan makinaya i7 işlemci takarsanız sağlıklı olmaz. Laptobunuzun soğutma sistemi iyi değilse aşırı düzeyde ısınma yapar, ramlerinize gelince rahatlıkla değişebilir ama oda en fazla 16 gb'lık ramlere kadar olur, ekran kartınıza gelince eğer oda tümleşik değilse değişebilir ama değilse malesefki değişmesi mümkün değildir. Bunları yaptırcanıza yeni bir laptop almanız daha sağlıklı olur, astarı yüzünden pahalı derler ya hani, işte tam o hesap anlıcağınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı