i5 3210M GT 740M Rust performansı

İşletim sistemi
Windows 10
Kardeşim her halukarda üfürmüşsün işte daha neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? "bakmadım, tahmin ettim, yanıldım." demek bu kadar zor olamaz herhalde.
Neyin cevabını vermiş işte söylediğim değerleri almış. 740M ile 750M arasındaki en büyük fark isimleri arasındaki fark. 😄 RTX 3070 ile RTX 3080 arasındaki bir fark gibi düşünme.
Adam canlı test yapmış videosunu yüklemiş, üzerine çok konuşmaya gerek yok.
RAM arttırılabilir istendiği taktirde, ekran kartına müdahale edemez o anlamda söylüyorum.

Hesabım ceza yedi o sebepten dolayı telefondan geldim.
Yukarıdada belirttiğim gibi tavsiye upgradede istiyorum.
Ortalama bir bütçe hani 100 150 GB SSD olur bir 4 GB falan RAM olur ancak şöyle bir sıkıntım var bu bilgisayar laptop ve neleri takalabileceğimi bilmiyorum o konudada ekipman tavsiyesi verirseniz tadından yenmez.

Selamlar, konu başlığında da gözüktüğü gibi bu bilgisayarla Rust'ta kaç FPS alırım? En düşüğün düşüğü grafiklerde soruyorum bu soruyu.

Eki Görüntüle 1030406Eki Görüntüle 1030407

Öncelikle merhaba.

Rust sistem gereksinimleri neler?​

Minimum:

• İşletim sistemi: Windows 8.1 64 Bit.
  • İşlemci: Intel Core i7-3770 / AMD FX-9590 veya daha iyisi.
  • Bellek: 10 GB RAM.
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 670 2 GB / AMD R9 280 daha iyisi.
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan.
  • DirectX: Sürüm 11.
Önerilen:

• İşletim sistemi: Windows 10 64 Bit.
  • İşlemci: Intel Core i7-4690K / AMD Ryzen 5 1600.
  • Bellek: 16 GB RAM.
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 980 / AMD R9 Fury.
  • DirectX: Sürüm 12.
Bu sistem gereksinimleridir Rust adlı oyunun.
Ve bilgisayarınız oyunu büyük ihtimal kaldırmayacaktır. Çok ama çok zorda olsa açabilir ama maximum 5 FPS görürsünüz.

Hesabım ceza yedi o sebepten dolayı telefondan geldim.
Yukarıdada belirttiğim gibi tavsiye upgradede istiyorum.
Ortalama bir bütçe hani 100 150 GB SSD olur bir 4 GB falan RAM olur ancak şöyle bir sıkıntım var bu bilgisayar laptop ve neleri takalabileceğimi bilmiyorum o konudada ekipman tavsiyesi verirseniz tadından yenmez.
Dostum yapman gereken upgrade sıralaması RAM'in yanına 2. çubuğu ekleyip dual-channel yapmak. Aynı değerlerde bir RAM al bulabiliyorsan aynı MHz ve CL değerlerine sahip. İkinci yapman gereken bilgisayarının bakımını düzenli yapman. 6 Ayda bir termal macun değişimini, fan yağlamasını falan güzelce yap yüksek sıcaklık bilgisayarının performansını düşürür. SSD imkanın el veriyorsa bal kaymak olur gerçekten fakat FPS'e bir etkisi olmaz SSD'nin. SSD'li bilgisayar kullanmak çok keyiflidir. İşlemci yükseltmesi yapılabilir fakat bence şu an için gerek yok gibi görünüyor. Bu dediklerimi yaptıktan sonra bütçen el verirse onun için de ayrı başlık açarsın yardımcı oluruz.
Forumda çok çoluk çocuk var kafanı bulandırmalarına da izin verme. Driverlarını en güncel sürümde kullan. Nvidia denetim masasından grafik ayarlarını performans odaklı yap. Enerji tasarrufu gibi modları kapat, performans odaklı yap.
Öncelikle merhaba.

Rust sistem gereksinimleri neler?​

Minimum:

• İşletim sistemi: Windows 8.1 64 Bit.
  • İşlemci: Intel Core i7-3770 / AMD FX-9590 veya daha iyisi.
  • Bellek: 10 GB RAM.
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 670 2 GB / AMD R9 280 daha iyisi.
  • DirectX: Sürüm 11.
Önerilen:

• İşletim sistemi: Windows 10 64 Bit.
  • İşlemci: Intel Core i7-4690K / AMD Ryzen 5 1600.
  • Bellek: 16 GB RAM.
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 980 / AMD R9 Fury.
  • DirectX: Sürüm 12.
Bu sistem gereksinimleridir Rust adlı oyunun.
Ve bilgisayarınız oyunu büyük ihtimal kaldırmayacaktır. Çok ama çok zorda olsa açabilir ama maximum 5 FPS görürsünüz.
Şaka mısınız kardeşim siz sayıyla mı veriyorlar ben anlamıyorum ki. Sistem gereksinimlerine bakarak oyunu oynayıp oynayamayacağına nasıl karar verebildin ya. 😄 😄 O gereksinimler belli bir kalite ve çözünürlük göz önünde bulundurularak yazılıyor.
Adam GT740m ile APEX oynuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı