İzzet Bakış Femtopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #1 RAM 4GB RAM Ekran kartı Intel HD Graphics 4000. İşlemci i5-3210M CPU 2.50GHz Laptopum Valorant kaldırır mı? Cevaplarsanız çok sevinirim yeniyim burada.
KS KS İzzet Bakış Femtopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #21 Hououin Kyouma dedi: Chrome açabilen her PC GeForce NOW ile oyunları oynar rahatça. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım sağol cevapladığın için merak ediyordum açarmı diye ama cevap bulamıyordum. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Chrome açabilen her PC GeForce NOW ile oyunları oynar rahatça. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım sağol cevapladığın için merak ediyordum açarmı diye ama cevap bulamıyordum.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.209 Çözümler 86 6 Şubat 2022 #22 İzzet Bakış dedi: Tamam anladım sağ ol cevapladığın için merak ediyordum açar mı diye ama cevap. Bulamıyordum. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM PC ile açıp rahat oynadım. Chrome üzerinden GeForce NOW'u kullanabiliyorsun. Sistemin yeterli. Artı 0 Eksi
İzzet Bakış dedi: Tamam anladım sağ ol cevapladığın için merak ediyordum açar mı diye ama cevap. Bulamıyordum. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM PC ile açıp rahat oynadım. Chrome üzerinden GeForce NOW'u kullanabiliyorsun. Sistemin yeterli.
KS KS İzzet Bakış Femtopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #23 Hououin Kyouma dedi: 2 GB RAM PC ile açıp rahat oynadım. Chrome üzerinden GeForce NOW'u kullanabiliyorsun. Sistemin yeterli. Genişletmek için tıkla... Valorant umarım Geforce nowa gelir. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: 2 GB RAM PC ile açıp rahat oynadım. Chrome üzerinden GeForce NOW'u kullanabiliyorsun. Sistemin yeterli. Genişletmek için tıkla... Valorant umarım Geforce nowa gelir.
ExcellentRatio Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 145 Çözümler 2 7 Şubat 2022 #24 hawtsauce dedi: i3 4. nesil i5 3 nesilin 2 katı falan oluyor neredeyse. Genişletmek için tıkla... Internetten bulup yazdım. Artı 0 Eksi
hawtsauce dedi: i3 4. nesil i5 3 nesilin 2 katı falan oluyor neredeyse. Genişletmek için tıkla... Internetten bulup yazdım.