i5 3210M laptopa Windows sürümü önerisi

Ekran kartı Vulkan destekliyor. Linux Mint kurar, Chrome ve Steam kurar işinizi görürsünüz. Tek bilmeniz gereken komut apt komutları olur.

İlla Windows olacaksa Windows 8.1 derim.

Steam kullanmam.

SSD varsa Windows 10 öneririm. Biraz daha düşük sistemim var. Windows 10'u akıcı bir şekilde kullanıyorum.

Bu SSD'de Windows 10 kasıyor.

Steam kullanmam.

Bu SSD'de Windows 10 kasıyor.

Ama Windows 10 da olur SSD kronik sorunlu.

Windows 8 ile 8.1 ayni değil. Sen geç sonra teşekkür edersin 8 zamanının Vista versiyonu gibi.

Biliyorum aynı olmadığını tamam Windows 8.1 kuracağım ama desteği kesilene kadar teşekkür ederim Windows 8.1 kullandım zaten ve çok iyi bir işletim sistemi.

Biliyorum aynı olmadığını tamam Windows 8.1 kuracağım ama desteği kesilene kadar teşekkür ederim Windows 8.1 kullandım zaten ve çok iyi bir işletim sistemi.
Windows 8.1 desteği seneye kesiliyor hocam. Ama karar sizin. Eğer bu bilgisayarın sürücüleri Windows 7'de de çalışıyorsa Windows 7'de işinizi görür. Ama virüs bulaştırmamak şartıyla.

Windows 8.1 desteği seneye kesiliyor hocam. Ama karar sizin. Eğer bu bilgisayarın sürücüleri Windows 7'de de çalışıyorsa Windows 7'de işinizi görür. Ama virüs bulaştırmamak şartıyla.

Çalışıyor ancak Windows 7iyle uyumly değil type 2 UEFI anakrt var kararımı verdim Windows 10. yukarıda 8.1 dedim ama kararı değiştirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı