Tecrübelerinize dayanarak sormak istedim Microsoft Surface Pro 3 cihaza Mavericks kursam çalışır mı? Bi videoda izledim 2.nesil Surface Pro da sorunsuz çalışıyordu üstelik dokunmatik kullanıyorlardı. Acaba 3.nesilde de sorunsuz çalışır mı vr dokunmatiği kullanmak için herhangi bir yazılım veya yamaya ihtiyaç olur mu yoksa direk Mavericks yüklesem çalışır mı?Laptop ise kurulum yapacağınız pc HD4000 in ekran kartının eDP mi LVDS konnektörümü kullandığını bilmeniz gerekir. Eğer apple gibi LVDS konnektör sahibiyseniz tüm gücüyle kullanabilirsiniz hiç bir problem olmadan eğer eDP konnektöre sahipseniz sadece Core Image çalışır duruma gelebilmekte ve çözünürlüğü Patch VBios ile ayarlamınz gerekmenkte 2010 çıkışlı Casper laptouma kurduğum Mavericks de 1. nesil İntel i5 ve 1. nesil İntel HD graphics bulunmasına rağmen native çözünürlükte rahat rahat kullanabilmekteyim. Eğer bir problem yaşarsanız burada sorunu bana belirtin yardımcıolmaya çalışırım![]()
Laptop ise kurulum yapacağınız pc HD4000 in ekran kartının eDP mi LVDS konnektörümü kullandığını bilmeniz gerekir. Eğer apple gibi LVDS konnektör sahibiyseniz tüm gücüyle kullanabilirsiniz hiç bir problem olmadan eğer eDP konnektöre sahipseniz sadece Core Image çalışır duruma gelebilmekte ve çözünürlüğü Patch VBios ile ayarlamınz gerekmenkte 2010 çıkışlı Casper laptouma kurduğum Mavericks de 1. nesil İntel i5 ve 1. nesil İntel HD graphics bulunmasına rağmen native çözünürlükte rahat rahat kullanabilmekteyim. Eğer bir problem yaşarsanız burada sorunu bana belirtin yardımcıolmaya çalışırım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.