İ5 3330 H61M-A sisteme yatırım yapmak mantıklı mı?

mali27

Zeptopat
Daha fazla  
Bu bilgisayara öncelikle 240GB bir SSD ve 8 RAM alıp devam etmeyi düşünüyorum. Belki daha sonra güzel bir de ekran kartı alabilirim.Tavsiyeleriniz nelerdir?
Mesela bu sisteme bileşen eklemek temeli çürük binaya yeni kat çıkmak gibi mi olur?

1644911883545.png

Bu bilgisayara öncelikle 240GB bir SSD ve 8 RAM alıp devam etmeyi düşünüyorum. Belki daha sonra güzel bir de ekran kartı alabilirim.Tavsiyeleriniz nelerdir?
Mesela bu sisteme bileşen eklemek temeli çürük binaya yeni kat çıkmak gibi mi olur?

Eki Görüntüle 1305644
hayır. aslında işlemci olarak hiç değilse i7 3770 takabilirsiniz. en azından 2-3 yıl daha götürür. ram- ssd upgrade de gayet mantıklı. eski olmasına karşın intelin zamanında çıkarttığı güçlü işlemcileri de daha da iyi vaatler sunabilir. ancak yeni nesil donanımların oyun performansı, gelişmiş mimarileri, çok daha iyi tek çekirdek skorları, yüksek ram frekansları ve daha bir çok etken sencede cazip gelmiyor mu ?

hayır. aslında işlemci olarak hiç değilse i7 3770 takabilirsiniz. en azından 2-3 yıl daha götürür. ram- ssd upgrade de gayet mantıklı. eski olmasına karşın intelin zamanında çıkarttığı güçlü işlemcileri de daha da iyi vaatler sunabilir. ancak yeni nesil donanımların oyun performansı, gelişmiş mimarileri, çok daha iyi tek çekirdek skorları, yüksek ram frekansları ve daha bir çok etken sencede cazip gelmiyor mu ?
İşlemciyi değiştikten sonra sıfır sistem toplarım diye düşünüyorum. Yani şimdilik bu işlemci ile devam etmek istiyorum.O yüzden anakart ve işlemci ile yoluma ne kadar devam edebilirim. Ve boşa yatırım yapmamak için bileşenlerden ne kadarını ekleyebilirim?

İşlemciyi değiştikten sonra sıfır sistem toplarım diye düşünüyorum. Yani şimdilik bu işlemci ile devam etmek istiyorum. O yüzden anakart ve işlemci ile yoluma ne kadar devam edebilirim. Ve boşa yatırım yapmamak için bileşenlerden ne kadarını ekleyebilirim?

Oyun oynayacaksanız bu saatten sonra yeni sisteme yatırım yapın derim. Bununla yalnızca 1 yıl içerisinde yolda kalırsınız. Güncel oyunların çoğuna yetmeyecek. Özellikle de işlemci. Siz işlemciyi değiştirmeyeceğim diyorsanız Bence yalnızca SSD ekleyin, gerisini boş verin. Gündelik kullanımınıza devam edin bence.

Ekran kartı ve SSD değiştirin şu an için bence.
Hatta SSD bile yeni standartlarda çok fark ediyor. M.2 desteği yoktur o anakartta muhtemelen. Tabii dönüştürücü alıp M.2 SSD almak ilerisi için daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı