byanoes
Hectopat
ASUS ATX-400A 350W (400W peak) Kutusuz Güç kaynağı - inventusDarboğaz nedir? bu konuya bakın. PSU öğrenip geri dönüşte bulunun.
ASUS ATX-400A 350W (400W peak) Kutusuz Güç kaynağı - inventusDarboğaz nedir? bu konuya bakın. PSU öğrenip geri dönüşte bulunun.
Dediğim gibi ben GTX 1060 almanı tavsiye ederim. GTX 1050TI ve GTX 1060 arasında büyük fark var. Gelecekte sistemi geliştirmek isterseniz darboğaz kalkacağından daha fazla FPS alırsınız. GTX 1060 daha uzun süre idare eder.Teşekkür ederim. PSU yu bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dar boğaz tam olarak ne oluyor ? ekran kartının tam performans çalışamaması mı veya işlemciye ekran kartına bir zararı var mı ?
evet zorlayıp alacam yavaş yavaş ekran kartından sonra işlemci ama ne kadar zaman sonra alırım bilmiyorum sence gtx 1060 mı almalıyım 1050 ti mi ?
GTX 1060 için bu güç kaynağı yeterli olmayabilir. Fakat ekran kartını almadan, güç kaynağınızı değiştirmenizi önermem. İlk önce ekran kartını alıp güç kaynağının yetip yetmediğini anladıktan sonra güç kaynağını değiştirmenizi veya değiştirmemenizi tavsiye ederim. Şuan kesin yeterli olur veya yeterli olmaz diyemiyorum. Watt hesaplaması yaparak yetip yetmeyeceği hakkında kafanızda fikir oluşabilir.
Çok Teşekkür Ederim.Dediğim gibi ben GTX 1060 almanı tavsiye ederim. GTX 1050TI ve GTX 1060 arasında büyük fark var. Gelecekte sistemi geliştirmek isterseniz darboğaz kalkacağından daha fazla FPS alırsınız. GTX 1060 daha uzun süre idare eder.
GTX 1060 için bu güç kaynağı yeterli olmayabilir. Fakat ekran kartını almadan, güç kaynağınızı değiştirmenizi önermem. İlk önce ekran kartını alıp güç kaynağının yetip yetmediğini anladıktan sonra güç kaynağını değiştirmenizi veya değiştirmemenizi tavsiye ederim. Şuan kesin yeterli olur veya yeterli olmaz diyemiyorum. Watt hesaplaması yaparak yetip yetmeyeceği hakkında kafanızda fikir oluşabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.