i5 3330 Isı değerleri

AFAKAN

Centipat
İşlemcim Yük altında Witcher 3 gibi oyunlarda maks 75-76 derecelere çıkıyor. Stok fan ve 5 yıllık falan bir işlemci. Bu değerler sizce normal mi? Bu sıcaklık değerleri altında oyun oynamanın bana bir zararı olur mu?

75-76 işlemci için sıcaklık sayılmaz bence. Ama yine de gözlem yap 85'i sürekli olarak geçiyorsa ilerde 90 küsürleri görme ihtimali vardır. Bu da sıkıntı :D.
Ha zararı olur mu dersen olmaz tabii ki. Ben 1.5 sene boyunca 95 derece Ryzen 5 2600x kullandım.

Bir şey sorucam bende bir laptop var laptop yeni 5-6 aylık ve ve Pubg mobile gibi Minecraft ETS2 gibi oyunlarda özellikle ETS 2 VE PUBG MOBİLE'DA 90 derecelere çıkıyor sebebini anlayamadım hava alan bir yerde laptopda toz bile yok virüs hiç yok sence ne ola bilir ?

Değerler normal. GÜncel bir soğtucu alırsan değerlerin 10-15 derece düşecektir. O/C yapmayacaksan bu şekilde gitmesinde sakınca yok.

Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar bu kadar fazla cevap geliceğini beklemiyordum maksimum 77 derece gördüm zaten sıkıntı yoksa böyle şimdilik devam edicem ileride bir kule tipi alabilirim ama çok sağolun var olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı