i5 3330 sistem ekran kartı önerisi

2 ekran kartı kullanmak gibi düşüncen varsa ,
alacağın ekran kartının tam güçte ne kadar güç çektiğini araştırın.
mevcut sistemindeki kartında ne kadar çektiğini araştır. hatta link veriyim ordan hesapla. power belki kurtarmayabilir.
Link :

MSI Türkiye

2 ekran kartı kullanmak gibi düşüncen varsa ,
alacağın ekran kartının tam güçte ne kadar güç çektiğini araştırın.
mevcut sistemindeki kartında ne kadar çektiğini araştır. hatta link veriyim ordan hesapla. power belki kurtarmayabilir.
Link :

MSI Türkiye

Mevcut sistemi denedim. 112 Watt çıktı sadece işlemci nosunu bulamadım. 200 Watt olsun hadi toplamda. Bende 700 Watt lık bir kasa var sorun olacağını sanmıyorum. Ayrıca gönderdiğiniz site yerine altta linkini verdiğim site daha iyi bence.

Çizgi RMA Services

Mevcut sistemi denedim. 112 Watt çıktı sadece işlemci nosunu bulamadım. 200 Watt olsun hadi toplamda. Bende 700 Watt lık bir kasa var sorun olacağını sanmıyorum. Ayrıca gönderdiğiniz site yerine altta linkini verdiğim site daha iyi bence.

Çizgi RMA Services

evet 2 sitede hemen hemen aynı değerleri veriyor. yanlız 112 watt nasıl çıkıyor anlayamadım. işlemciniz zaten 100 watt a yakın çekmesi lazım. ekran kartı ram hdd nerde ? şöyle düşünün 2 ekran kartı takarsanız toplamda çıkıcak güç nedir ? ben kendim örnek vereyim. imzadaki sistemim 550 watt çekiyor şuan tam yükte. 750 watt coler master 750m kullanıyorum. ben şuan aynı ekran kartından bir tane daha alsam yani crosfire yapsam bu power bana yeterli gelmicektir. demek istediğim buydu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı