Şimdiki sürüm de sıkıntılı olabilir hocam, görüntüyü ekran kartından değil de işlemciden alınca eğer bu sorunlar yaşanmıyorsa sürücü sıkıntısıdır, onu denemek için söyledim. Eğer sürücü sıkıntılıysa uygunsürüm bulana kadar denemeniz gerekecek. Bir de bilgisayarınızda Valorant yüklü mü?
Sürücüyü Aygıt Yöneticisi'nden silip bilgisayarı kapattım, ekran kartını da çıkarıp bilgisayarı açtım. Klavyenin ışığını açıyorum, ışık bir süre sonra kapanıyor ama klavye ve Mouse'da hiçbir sıkıntı yok. -du, şu anda mouse daha az takılıyor, klavye ise iyi, (1 dakika sonra) mouse takılması geçti şimdi,
Sürücüyü Aygıt Yöneticisi'nden silip bilgisayarı kapattım, ekran kartını da çıkarıp bilgisayarı açtım. Klavyenin ışığını açıyorum, ışık bir süre sonra kapanıyor ama klavye ve Mouse'da hiçbir sıkıntı yok. -du, şu anda mouse daha az takılıyor, klavye ise iyi, (1 dakika sonra) mouse takılması geçti şimdi,
Yok ya az sıklıkla yine "ffffffff" diye basılı kalıyor ama çok az sıklıkla.
Sorunu çözdüm, çözülmeden hemen önce yaptığım birkaç şey var söyleyim, RAM'leri çıkarttım, RAM yuvasının içini peçete ile temizledim, BIOS'daki kendilinden varsayılan olarak etkinleştirilen Turbo yani hızlandırma özelliklerini devre dışı bıraktım, klavyem tamamen ışıklıydı, sadece normal caps/num/scroll ışıklı eski bir USB'li klavye taktım, ekran kartının sürücü yazılımını sildim, ekran kartını çıkarıp PC'yi açtım sonra kapatıp ekran kartını takıp PC'yi açtım yani yeniden bir ekran kartı sürücüsü indirmedim kendisi tanıdı, farklı bir odada farklı bir prize taktım, 1-2 gün hiç açıp kullanmadım, Power'im 300W bunu da söyledim galiba ama çözüm olarak tekrar söylemiş oluyum, HDD ve SSD'yi anakartta farklı portlara taktım, eski klavyem batletron du, Power yetersizliği olabileceğini düşünüyorum klavye ışıklı olduğu için, çünkü başka PC ve TV'de o klavye de çalışıyor şu anda, çözüm için bunları yaptım tavsiye ederim.