i5 3330 sisteme ekran kartı önerisi

yunusrey

Decapat
Daha fazla  
Sapphire R7 vaporx 250 ekran kartı, 8 GB RAM 1333 MHz, 600 Watt PSU ve i5 3330 işlemcim mevcut. Anakart GA-H61md Gigabyte. (SSD de mevcut)

Bu sistemde birçok oyunu oynuyorum o ayrı ama ekran kartı Days Gone, RDR 2 güncel oyunları düşükten oynatıyor. Yeni bir ekran karti arıyorum. Maksimum bütçem 2K. Önerilere açığım. PC satın diyen arkadaşlar parçaları ortalama ne kadar eder? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire R7 vaporx 250 ekran kartı, 8 GB RAM 1333 MHz, 600 Watt PSU ve i5 3330 işlemcim mevcut. Anakart GA-H61md Gigabyte. (SSD de mevcut)

Bu sistemde birçok oyunu oynuyorum o ayrı ama ekran kartı Days Gone, RDR 2 güncel oyunları düşükten oynatıyor. Yeni bir ekran karti arıyorum. Maksimum bütçem 2K. Önerilere açığım. PC satın diyen arkadaşlar parçaları ortalama ne kadar eder? Şimdiden teşekkürler.

İşlemciyi satıp onun yerine daha iyi bir işlemci alabilirsin kalan Parayla'da ekran kartı al GTX 1050 Ti veya daha üstünü.

Aynı işlemci bende de vardı. Bende ekran kartı almayı düşünüyordum. Sonra ekran kartı alamadım. 5600 X aldım. Hala ekran kartım yok. Sonuçta ekran kartı modifiye edilebilen bir şey. İstediğin an değiştirebilirsin. Ben arkadaşlara katılıyorum. 1050 güçlü bir ekran kartı iş görecektir. Kendime 7800 Radeon 2 GB var ama. Sen en az 4 GB alman gerek.

Sıkıntılı çalışır demedim daha iyi performans alabilir.
Peki sizce hangi işlemciyi almalıyım ve varolan işlemci bu ekran kartları ile darboğaz yapar mı ?
i5 3. nesil işlemciler 200 TL bandında. Arkadaşın bütçesi 2000 TL'ymiş. Ekran kartı piyasasının da hali malum, bu durumda da daha iyi bir işlemci için bütçeyi daha da artırması gerekecek.
Anakrtida değiştirmem gerek desteklediği işlemci türlerine göre öneriniz nedir işlemci ekran kartı olarak
Aynı işlemci bende de vardı. Bende ekran kartı almayı düşünüyordum. Sonra ekran kartı alamadım. 5600 X aldım. Hala ekran kartım yok. Sonuçta ekran kartı modifiye edilebilen bir şey. İstediğin an değiştirebilirsin. Ben arkadaşlara katılıyorum. 1050 güçlü bir ekran kartı iş görecektir. Kendime 7800 Radeon 2 GB var ama. Sen en az 4 GB alman gerek.
İşlemciyi ne kadara aldınız varolani sattınız mi
PSU yeterliyse ikinci el RX570'lere bakılabilir. Days Gone ve RDR2 için oldukça yeterli, alternatif olarak 1050 Ti veya RX560 da düşünülebilir.
PSU 600 watt alacağım kart yeni nesol oyunlarda sıkıntı yaratmayan orta bir kart olsun yeter (dx12) destekli mümkünse.

Peki sizce hangi işlemciyi almalıyım ve varolan işlemci bu ekran kartları ile darboğaz yapar mı ?

Anakrtida değiştirmem gerek desteklediği işlemci türlerine göre öneriniz nedir işlemci ekran kartı olarak

İşlemciyi ne kadara aldınız varolani sattınız mi

PSU 600 watt alacağım kart yeni nesol oyunlarda sıkıntı yaratmayan orta bir kart olsun yeter (dx12) destekli mümkünse.
Ben işlemcimi 2012 de almıştım.o zaman kasayı toplarken 2k ya gelmişti.satmadım duruyor hepsi.satmayıda düşünmüyorum.ekran kartı alınca yeni bir kasa toplayacam onlarda aktif olarak kullanabilirim.şimdiki düşüncem bu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı