Tamer Emekli Femtopat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #21 Fenerbahçelii dedi: Onunla alakası yok hocam onun ekran kartı genelde her anakarta uyar. Genişletmek için tıkla... Aga geçen gün arkadaşta öyle dedi ddr 2 yi getirdi denedik pc kasmaya başladı ddr3 denedik normal tıkır tıkır çalıştı ondan diyorum ErenY dedi: Ekran kartın nedir, eskisini sat bütçen artsın bari. Genişletmek için tıkla... Aga bn bu pc kendim topladım çalıştıkça elime geçen paraya fiyatlar yükselmeden bunu topladım
Fenerbahçelii dedi: Onunla alakası yok hocam onun ekran kartı genelde her anakarta uyar. Genişletmek için tıkla... Aga geçen gün arkadaşta öyle dedi ddr 2 yi getirdi denedik pc kasmaya başladı ddr3 denedik normal tıkır tıkır çalıştı ondan diyorum ErenY dedi: Ekran kartın nedir, eskisini sat bütçen artsın bari. Genişletmek için tıkla... Aga bn bu pc kendim topladım çalıştıkça elime geçen paraya fiyatlar yükselmeden bunu topladım
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 30 Nisan 2023 #22 Tamer Emekli dedi: Aga geçen gün arkadaşta öyle dedi ddr 2 yi getirdi denedik pc kasmaya başladı ddr3 denedik normal tıkır tıkır çalıştı ondan diyorum Aga bn bu pc kendim topladım çalıştıkça elime geçen paraya fiyatlar yükselmeden bunu topladım Genişletmek için tıkla... Tamamdır işte mevcut ekran kartını satarsan en azından 1050 falan alabilirsin eline geçen para + 700 TL ile.
Tamer Emekli dedi: Aga geçen gün arkadaşta öyle dedi ddr 2 yi getirdi denedik pc kasmaya başladı ddr3 denedik normal tıkır tıkır çalıştı ondan diyorum Aga bn bu pc kendim topladım çalıştıkça elime geçen paraya fiyatlar yükselmeden bunu topladım Genişletmek için tıkla... Tamamdır işte mevcut ekran kartını satarsan en azından 1050 falan alabilirsin eline geçen para + 700 TL ile.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.301 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #23 Tamer Emekli dedi: Aga geçen gün arkadaşta öyle dedi DDR 2'yi getirdi denedik PC kasmaya başladı DDR3 denedik normal tıkır tıkır çalıştı ondan diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle anlatayım ekran kartın (G)DDR ile anakartın DDR'i birbirinden bağımsızdır PCI Express olduktan sonra istediğiniz her şeyi takarsınız.
Tamer Emekli dedi: Aga geçen gün arkadaşta öyle dedi DDR 2'yi getirdi denedik PC kasmaya başladı DDR3 denedik normal tıkır tıkır çalıştı ondan diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle anlatayım ekran kartın (G)DDR ile anakartın DDR'i birbirinden bağımsızdır PCI Express olduktan sonra istediğiniz her şeyi takarsınız.
Tamer Emekli Femtopat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #24 ErenY dedi: Tamamdır işte mevcut ekran kartını satarsan en azından 1050 falan alabilirsin eline geçen para + 700 TL ile. Genişletmek için tıkla... Elimde ekran kartı yok işte sıkıntı orda Fenerbahçelii dedi: Hocam şöyle anlatayım ekran kartın DDR ile anakartın DDR'i birbirinden bağımsızdır PCI Express olduktan sonra istediğiniz her şeyi takarsınız. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyodum aga eyw
ErenY dedi: Tamamdır işte mevcut ekran kartını satarsan en azından 1050 falan alabilirsin eline geçen para + 700 TL ile. Genişletmek için tıkla... Elimde ekran kartı yok işte sıkıntı orda Fenerbahçelii dedi: Hocam şöyle anlatayım ekran kartın DDR ile anakartın DDR'i birbirinden bağımsızdır PCI Express olduktan sonra istediğiniz her şeyi takarsınız. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyodum aga eyw
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 30 Nisan 2023 #25 Tamer Emekli dedi: Elimde ekran kartı yok işte sıkıntı orda Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı yoksa nasıl görüntü alıyorsunuz sistemde, anlayamadım.
Tamer Emekli dedi: Elimde ekran kartı yok işte sıkıntı orda Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı yoksa nasıl görüntü alıyorsunuz sistemde, anlayamadım.
Tamer Emekli Femtopat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #26 ErenY dedi: Hocam ekran kartı yoksa nasıl görüntü alıyorsunuz sistemde, anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Aga direk vga yi anakart a takiyorum şuan
ErenY dedi: Hocam ekran kartı yoksa nasıl görüntü alıyorsunuz sistemde, anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Aga direk vga yi anakart a takiyorum şuan
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 30 Nisan 2023 #27 Tamer Emekli dedi: Aga direk vga yi anakart a takiyorum şuan Genişletmek için tıkla... GT 1030 al keyfine bak derim o zaman. 2015'e kadar çıkış yapan oyunların çoğunu açar.
Tamer Emekli dedi: Aga direk vga yi anakart a takiyorum şuan Genişletmek için tıkla... GT 1030 al keyfine bak derim o zaman. 2015'e kadar çıkış yapan oyunların çoğunu açar.
Tamer Emekli Femtopat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #28 ErenY dedi: GT 1030 al keyfine bak derim o zaman. 2015'e kadar çıkış yapan oyunların çoğunu açar. Genişletmek için tıkla... Aga sahibinden de yok 1500 den başlıyo bn max 1000 liralik arıyorum 1000 liraya olabilecek en iyi şey yani ama gt 1030 yok 1000 liraya
ErenY dedi: GT 1030 al keyfine bak derim o zaman. 2015'e kadar çıkış yapan oyunların çoğunu açar. Genişletmek için tıkla... Aga sahibinden de yok 1500 den başlıyo bn max 1000 liralik arıyorum 1000 liraya olabilecek en iyi şey yani ama gt 1030 yok 1000 liraya
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 30 Nisan 2023 #29 Tamer Emekli dedi: Aga sahibinden de yok 1500 den başlıyo bn max 1000 liralik arıyorum 1000 liraya olabilecek en iyi şey yani ama gt 1030 yok 1000 liraya Genişletmek için tıkla... Aradığınız şehirde yoktur, param güvende ile rahat bulursunuz.
Tamer Emekli dedi: Aga sahibinden de yok 1500 den başlıyo bn max 1000 liralik arıyorum 1000 liraya olabilecek en iyi şey yani ama gt 1030 yok 1000 liraya Genişletmek için tıkla... Aradığınız şehirde yoktur, param güvende ile rahat bulursunuz.
Tamer Emekli Femtopat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #30 ErenY dedi: Aradığınız şehirde yoktur, param güvende ile rahat bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Çorum yok işte ondan sahibinden param güvendeyle alacam. Çorum da olsa sıkıntı yok
ErenY dedi: Aradığınız şehirde yoktur, param güvende ile rahat bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Çorum yok işte ondan sahibinden param güvendeyle alacam. Çorum da olsa sıkıntı yok