i5-3330 sisteme macOS kurma

Şu EFI:
Bir de yine açılmazsa o boot7 dosyasını atıp adını boot olarak değiştirirsiniz.

Şu EFI:
Bir de yine açılmazsa o boot7 dosyasını atıp adını boot olarak değiştirirsiniz.

Hocam hala hiçbir şey değişmedi.
Acaba hocam yazdırdığım. RAW dosyasında mı sıkıntı var.
Bir de hocam burada sadece EFI görünüyor yani yazdırdığım. RAW dosyasının bölümü görünmüyor.
Acaba balenaEtcher yüzünden mi başka bir yazılımla yazdırsak olmaz mı veya başka bir RAW dosyası kullansak.

Screenshot_12.jpg

O gözükmez zaten hocam, siz OpenCore Legacy.zip isimli ZIP'in içindeki RAW'ı yazdırıp bu işlemleri (BOOTICE vs.) yaptınız değil mi? Çünkü OpenCore Legacy.zip'in içindeki RAW'da EFI bölümü bu kadar dolu olmaması lazım.

O gözükmez zaten hocam, siz OpenCore legacy. ZIP isimli ZIP'in içindeki RAW'ı yazdırıp bu işlemleri (bootıce vs.) Yaptınız değil mi? Çünkü OpenCore legacy. ZIP'in içindeki RAW'da EFI bölümü bu kadar dolu olmaması lazım.

O işlemleri yaptım ondan sonra da Catalina dosyasını yazdırdım yazdırmayacaktım sanırım, böyle siz söyleyince jeton düştü sanırım.

Evet hocam yazdırmayacaktınız, attığım Catalina recovery. ZIP içindekiler ile mesajdaki işlemleri yapacaktınız.

Pardon hocam hemen deniyorum.
Yaptığımız iş dünden kalmıştı bende haliyle unuttum ne yapacağımı o yüzden direk yazdırmaya başladım Catalina dosyasını :D

Hocam oldu teşekkür ederim öncelikle.
Karsıma 3 seçenek çıktı ve ben EFI'yi seçtim parantez içinde DMG yazıyordu.
Yazılar çıktı ve en sonlara doğru unsupported CPU unsupported CPU ve un supported pch yazdı.
Kurulum aşamasına geçti fakat kurulum takılı kaldı ilerlemiyor %5 gibi bir şey şu an.
Flash belleğiminde ışığı yanmamaya başladı.
Şu anda ekran kartı takılı ama bunun yüzünden olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Devam etmemesi normal hocam, şu an online kurulum yapıyorsunuz, biz de Ethernet'i tanıtmadığımız için indiremiyor. Windows'a geçip aygıt yöneticisinden Ethernet kartı modelinize bakabilir misiniz?

Devam etmemesi normal hocam, şu an online kurulum yapıyorsunuz, biz de Ethernet'i tanıtmadığımız için indiremiyor. Windows'a geçip aygıt yöneticisinden Ethernet kartı modelinize bakabilir misiniz?
Qualcomn Atheros AR8151
Donanım Kimliği.
PCI\VEN_1969&DEV_1083&SUBSYS_E0001458&REV_C0

PCI\VEN_1969&DEV_1083&SUBSYS_E0001458

PCI\VEN_1969&DEV_1083&CC_020000

PCI\VEN_1969&DEV_1083&CC_0200

Bu kexti indirip EFI'ye işleyin.

Bu kexti indirip EFI'ye işleyin.

Hocam sorun aynı şekilde devam etmekte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri