i5 3330 ve GTX 950 sistem PUBG oynatır mı?

Aliken35

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistem PUBG oynarken kaç FPS alır? Sizce hangi parçalarımı geliştirmeliyim? (Bu arada ekran kartım normal GTX 950 değil GTX 950 Strix OC edilebilir)
  • İşlemci: Intel i5-3330
  • RAM: 4GB 1333 MHz Kingston RAM (8 yapacağım)
  • Ekran kartı:GTX 950
  • HDD: 500 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB ram güncel oyunlar için yetersiz sayılabilir en az 4 GB daha eklemeniz gerekir.. (İşlemcilerimiz ve ramlerimiz aynı ben de aynı şeyi yapacağım :) Bu arada PUBG parasını hakediyor mu?

Oyunu satın aldım. Ram yüzünden Textureler yüklenene kadar 10 dakika geçiyor. 10 dakika boyuncada 0 fps . Yeni ram alcam

Dostum bendede q9400 1050ti sistem var aynı sorunu bende yaşıyorum oyun ilk başlarda textureleri yüklüyor 2 oyundan sonra geç yüklemeye başlıyor.6gb ramim var oyunum 40fps bazen 70lerde oynuyorum sence rami 8gb veya 12gb yapsam sorunu çözermiyim

Texture yuklenme sorunu bende hdd den kaynaklıydı. Oyunu ssd ye kurdum ve sorun cözüldü. Sorun illa ram den kaynaklı olmayabilir

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı