i5 3330 ve R9 270 sistemde God of War düşük FPS veriyor

Fenerbahçelii

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
God of War'da 15-20 FPS alıyorum bu sistem ile normal mi? Bu değerler çok az geldi bana, her şey en Low'da. Bazen 10-11 FPS'e düşüyor.

R9 270.
i5 3330.
8 GB RAM.

Hocam elinizde bulunan işlemci zaten düşük(darboğaz yapıyor mu bir kontrol edin) ve 8 GB RAM artık oyunlarda yetmiyor ben de 8 GB kullanıyordum 16 yaptım 40FPS alıyordum 70'lere kadar yükseldi.

Hocam elinizde bulunan işlemci zaten düşük(darboğaz yapıyor mu bir kontrol edin) ve 8 GB RAM artık oyunlarda yetmiyor ben de 8 GB kullanıyordum 16 yaptım 40FPS alıyordum 70'lere kadar yükseldi.

Hocam darboğaz çok az yapıyor MSI Afterburner'dan kontrol de ettim konular dahi açtım %2'lik denecek kadar az bir darboğaz var RAM konusu olabilir fakat 10 FPS alacak kadar da kötü değil diye düşünüyorum 8 GB RAM yine de teşekkürler.

Normal sistem genel olarak yetersiz işlemci ekran kartı RAM.

YouTube testlerinde 30 FPS alıyorlar hocam.

Hocam darboğaz çok az yapıyor MSI Afterburner'dan kontrol de ettim konular dahi açtım %2'lik denecek kadar az bir darboğaz var RAM konusu olabilir fakat 10 FPS alacak kadar da kötü değil diye düşünüyorum 8 GB RAM yine de teşekkürler.

O testlerde Fidelityx açık ama o açık halde 30 FPS anca alıyor ki bazen 15'lere düşüyor arkadaş açmadıysa daha da düşük olması normal FPS'in

O testlerde fidelityx açık ama o açık halde 30 FPS anca alıyor ki bazen 15'lere düşüyor arkadaş açmadıysa daha da düşük olması normal FPS'in.

Hocam RDR 2 ile God of War'in sistem gereksinimleri yakın mı? Çünkü YouTube testlerinde RDR2 benim sistemim ile 1080p de Low da sabit 30 FPS alıyor fakat God of War da alamıyorlar (sizin dediğinize göre) neden?

Hocam RDR 2 ile God of War'in sistem gereksinimleri yakın mı? Çünkü YouTube testlerinde RDR2 benim sistemim ile 1080p de Low da sabit 30 FPS alıyor fakat God of War da alamıyorlar (sizin dediğinize göre) neden?

Yakınlar gibi aslında 4K performansları aynı hemen hemen RDR2 ile God of War'ın bende 1080p ultrada 2 oyundada hemen hemen aynı FPS'i alıyorum 5 FPS God of War önde

Hocam PC de bazı ayar yapmanızı tavisye ederim arka planda GPU ve CPU'ya yük biniyor olabilir

CTRL+r: Prefetch-%temp%-temp komutlarını yazıp oradakileri silin aman aman fark olmaz ama biraz rahatlar eğer yine olmazsa benden bu kadar.
(YT'den FPS artırma vidoları var onları izleyin ve yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı