i5 3330 ve RX 560 sistem yüksek RAM kullanımı sorunu

berkyoztrk

Megapat
Daha fazla  
Sistemim i5 333, RX 560 2GB ve 4 GB RAM şeklinde.
Ekran kartını aldıktan sonra bilgisayarda aşırı takılmalar, donmalar, yavaşlık oldu. Hem Windows'ta hem oyunlarda. İstatistiklere baktığım zaman RAM kullanımının 3800-4000 arası olduğunu gördüm ve CPU %50, GPU %100 kullanılıyordu. Sizce sorun RAM'in azlığından mı? RAM belleği 8 veya 16 GB yaptığım zaman bu sorun çözülür mü? Biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını yükselttiğinizde otomatik olarak çözünürlük ve ayarları da yükseltirsiniz.
Bu durumda kaynak kullanımı da doğru orantılı artar. 8 GB artık alt sınır olarak belirttiğimiz RAM kapasitesi. 4 GB birçok oyunda veri darboğazına sebep oluyor.
En az 8 GB'a yükseltmenizi öneririm.

Oyundan çıktığımda 1-2 dakika 3.5-4 GB RAM kullanımı olduğunu görüyorum. Windows'ta da ara ara takılmalar oluyor. Düzelir değil mi RAM'i 8 GB yaparsam?

Oyundan çıktığımda 1-2 dakika 3.5-4 GB RAM kullanımı olduğunu görüyorum. Windows'ta da ara ara takılmalar oluyor. Düzelir değil mi RAM'i 8 GB yaparsam?
Düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…