I5-3330 vs i7-2600

Hepsiburadan almayı tercih ediyorum. Bir de alırken termal macun nasıl bir şey almalıyım? Hepsiburadan var, adam 2 adet 50 gram üstü 100 TL satıyor galiba.
Onlar çöp. En kötü bunu alın:

Sürme çikolata almıyorsunuz sonuçta. 4 gram ile 10 defa sürebiliyorsunuz, üstüne o 50 gramlıklar çamurdan hallice. Merdiven altılar.

Hocam işiniz yok bana sallamışsınız saolun. technopat forumu farkını gösterdi.

sene 2012 2013 değil, daha güncel işlemci almasını tavsiye ettim windows 11 kursun malum windows 10 desteği yok. dediğiniz gibi nesil ve model önemli
i3 ler zaten oyunlarda gücü yetmeyen işlemci bu yüzden hastane, ofis bilgisayarı dedim.
i5 ler oyun açar ama i7 kadar performanslı değil turbo özelliği vs yok i5 den i7 ye geçince anladım performans farkı yüksek, seviyorsanız kullanmaya devam edin ne kullandığınızı bilmiyorum tabii.
intel ve amd boşuna nesil sıralamamış nasıl olsa. ihtiyacına göre al kullan.

Hocam işiniz yok bana sallamışsınız saolun. technopat forumu farkını gösterdi.
Yok hocam böyle yapmayın şimdi ayıptır söylemesi adımız başka forumda dedikodu da olmasın. Bilsenizde, bilmesenizde kelime seçiminiz yanlış anlaşılmaya müsait olunca istemeden ağır bir sitem gibi durmuş olabilir ama bilgilendirme sadece.

Dümdüz i3, i5, i7 gibi bakılmamalı kısaca. Boşuna sıra yapmamışlar ama iş komplike, pek yüzeysel değil. Şimdi bilmeyen arkadaşlar bu tarz laflarda yüzeysel bakıp, saçma kararlar alıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı