Kyfhx Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 RAM 8 GB Ekran kartı AMD RADEON HD 8730M AMD ekran kartım için indirdiğim driver yüzünden her PC açtığımda mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyası şu şekilde Bu sorunu nasıl halledebilirim? İşlemci: Intel Core i5 3337u. RAM: 8 GB 1600MHz 1.5v Ekran kartları: -Intel HD Graphics 4000. -AMD Radeon HD 8730M 2 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
AMD ekran kartım için indirdiğim driver yüzünden her PC açtığımda mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyası şu şekilde Bu sorunu nasıl halledebilirim? İşlemci: Intel Core i5 3337u. RAM: 8 GB 1600MHz 1.5v Ekran kartları: -Intel HD Graphics 4000. -AMD Radeon HD 8730M 2 GB.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.697 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 4 Mayıs 2022 #2 Evet, sorun dediğiniz gibi AMD ekran kartı sürücüsünden kaynaklı. OCCT ile 10 dakikalık bir VRAM testi yapmanızı istiyorum. Ayarlarına ellemeden çalıştırın. Çökerse geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
Evet, sorun dediğiniz gibi AMD ekran kartı sürücüsünden kaynaklı. OCCT ile 10 dakikalık bir VRAM testi yapmanızı istiyorum. Ayarlarına ellemeden çalıştırın. Çökerse geçmiş olsun.
KS KS Kyfhx Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #3 KojiroHyuga04 dedi: Evet, sorun dediğiniz gibi AMD ekran kartı sürücüsünden kaynaklı. OCCT ile 10 dakikalık bir VRAM testi yapmanızı istiyorum. Ayarlarına ellemeden çalıştırın. Çökerse geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Tekrardan 2012 yılına ait driveri kurdum mavi ekran vermese de LoL gibi bazı oyunlarda ekran kartı çöküyor :/.Yorumunuz için teşekkürler. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Evet, sorun dediğiniz gibi AMD ekran kartı sürücüsünden kaynaklı. OCCT ile 10 dakikalık bir VRAM testi yapmanızı istiyorum. Ayarlarına ellemeden çalıştırın. Çökerse geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Tekrardan 2012 yılına ait driveri kurdum mavi ekran vermese de LoL gibi bazı oyunlarda ekran kartı çöküyor :/.Yorumunuz için teşekkürler.