i5-3337U laptop Valorant'ta kaç FPS verir

Aytemiz

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar bu sistemle olabilecek en düşük ayarlarla Valorant'da kaç FPS alırım?
Intel HD Graphics 4000 4 GB.
Intel i5-3337U CPU.
240 GB SSD.
4 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, bu sistemle olabilecek en düşük ayarlarla Valorant'ta kaç FPS alırım?
Intel HD Graphics 4000 4 GB.
Intel i5-3337U CPU.
240 GB SSD.
4 GB RAM.

40-50FPS, işlemci milattan kalma, RAM yetersiz.

Ortlama düşük ayarlarda 100 FPS verir diye düşünüyorum.

Dostum ne 100 FPS'i ya, o yüzyıllardan kalma işlemci ve kısık RAM'le bayağı zor senin stabil performans alman. Kart bile yok sistemde.

40-50FPS, işlemci milattan kalma, RAM yetersiz.

Dostum ne 100 FPS'i ya, o yüzyıllardan kalma işlemci ve kısık RAM'le bayağı zor senin stabil performans alman. Kart bile yok sistemde.

Dostum peki RAM'i 8 yaparsam ne kadar bir fls artışı olur ve laptoplarda işlemci değişimi yapılabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Dostum peki RAM'i 8 yaparsam ne kadar bir FPS artışı olur ve laptoplarda işlemci değişimi yapılabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Dostum büyük oranda olur, genel olarak daha az sızlama veya donma hissedersiniz. 8GB RAM bile artık yeterli gelemiyorken günümüzde 4GB RAM kullanmak işkenceden hallice bana göre.
İşlemcin BGA soketli, lehimli olduklarından dolayı değiştirilemezler.

Dostum büyük oranda olur, genel olarak daha az sızlama veya donma hissedersiniz. 8 GB RAM bile artık yeterli gelemiyorken günümüzde 4 GB RAM kullanmak işkenceden hallice bana göre.
İşlemcin BGA soketli, lehimli olduklarından dolayı değiştirilemezler.

Teşekkür ederim. RAM'i arttırmayı deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı