i5 3340 + GTX 1050 oyunlarda düşük FPS

Adnan m&b

Hectopat
Öncelikle merhaba, GTA Online saçma şekilde 30 40 alıyorum. Low High aynı CS'de en Low 200 120 arası alıyor. Forza baktım net de i3 4 nesil bir işlemci GTX 1050 adam High 63 FPS ortalama çbende ise 30 40 aynı ayarlar, neden böyle önceden Game Pass Forza aldıgımda daha fazlaydı diye hatırlıyorumç ekran kartını tamır ettım, ondan olabılır mı? Çoğu oyunda karta göre düşük alıyorum. Şimdi işlemciden demeyin denk işlemcilere bakıyorum, YouTube'da i5 2500 vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdim şimdi napiyim.
Programı indirdiyseniz ve ekran aynen şu şekilde ise:
1624833971981.png

Oyuna girin. En az 15 dakika oynayın. Programı ise alta alma işaretine basın. Program Görev çubuğundaki simgeler kısmına gidecek. Oyununuzu oynadıktan sonra görev çubuğundaki simgelerden ThrottleStop'un üstüne tıklayın. Program tekrar açılacak. Ardından Limits sekmesine girin. Oranın fotoğrafını atın.

Tavsiyem rar'dan çıkarın. Bir klasöre çıkartın. Sorunu çözmeyi başarırsak programın her açılışta aynı ayarı yapmasını sağlamak için rar'dan çıkarmamız gerekli.

Programı indirdiyseniz ve ekran aynen şu şekilde ise:
Eki Görüntüle 1086276
Oyuna girin. En az 15 dakika oynayın. Programı ise alta alma işaretine basın. Program görev çubuğundaki simgeler kısmına gidecek. Oyununuzu oynadıktan sonra görev çubuğundaki simgelerden ThrottleStop'un üstüne tıklayın. Program tekrar açılacak. Ardından limits sekmesine girin. Oranın fotoğrafını atın.

Tavsiyem RAR'dan çıkarın. Bir klasöre çıkartın. Sorunu çözmeyi başarırsak programın her açılışta aynı ayarı yapmasını sağlamak için RAR'dan çıkarmamız gerekli.

Çıldıracağım sabah 63 ortalama orta ayar şimdi 10'a düştü bir şey oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı