i5 3340 + HD7870 Sistem Yüksek Sıcaklık Sorunu

Daha fazla  
İşlemcim i5 3340, ekran kartım Powercolor AMD HD7870. Bugün termal macunlarını değiştirdim ikisinin de önceden 1.93 MKW'lik dandik bir macunu vardı. Şimdi Cooler Master MasterGel Nano sürdüm. Ama pek fark olmadı. Macunu ortaya az sıkıp yayıyorum tamamen. Sorun nerede tam olarak çözemedim. Hava akışında mı bi' sorun var bilmiyorum. Yardımcı olursunuz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abartı bir sıcaklık görünmüyor. Oyun zaten yüksek sistem sömüren bir yapıya sahip. Parçalarınız da güncel denemez. Dolayısıyla bu sıcaklıklar normal.

Banada normal geldi sıcaklıklarınız. Daha önceki kullanımlarda daha mı azdı sıcaklıklar?

Evet daha azdı. Bu kartı arkadaşımın bilgisayarında kullandık 68-70 dereceydi kart max.
Fan temizliği yaptın mı veya arkada bilgisayarı yoran bir program açık olabilir.

Evet yaptım. Windows 10 kullanıyorum. Tekrar format atabilirim işe yarayacaksa
Abartı bir sıcaklık görünmüyor. Oyun zaten yüksek sistem sömüren bir yapıya sahip. Parçalarınız da güncel denemez. Dolayısıyla bu sıcaklıklar normal.
Oyunda ekran kartımı 80 leri görüyor ve aşırı ses yapıyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…