i5-3340 Sistem Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynatır mı?

zıbab ivjj

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'yi oynamayı çok istiyorum ama sistemimden dolayı oyuna 90TL verip hiç olmasını istemiyorum. YouTube'dan kendi sistemimi arattım lakin bulamadım.

• i5-3340
  • HD 6500 series.
  • 8 GB.

En düşük ayarlarda donmadan oynasam yeterli. Sizce sistem kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'yi oynamayı çok istiyorum ama sistemimden dolayı oyuna 90TL verip hiç olmasını istemiyorum. YouTube'dan kendi sistemimi arattım lakin bulamadım.

• i5-3340
  • HD 6500 series.
  • 8 GB.

Ekran kartın büyük ihtimalle HD6570.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki adam oynamis 900P Low da fps düşük ancak açar. İşlemcisi i5 3570 seninkine yakın denilebilir.

Hocam ilk önce Kartın Son model Numarası Nedir HD65?? burdaki model numarasında veri bit yol frekansı değişir ancak HD 65 Serisi kart lar dx 11 işlemcide çok eski değil düşük grafiklerde oynarsınız

Arkadaşlar r6yı oynamayı çok istiyorum ama sistemimden dolayı oyuna 90tl verip hiç olmasını istemiyorum. YouTube'dan kendi sistemimi arattım lakin bulamadım.

İşlemci:i5-3340
Ekran kartı: AMD Radeon HD 6500 series
Ram:8gb

Ek olarak yalnızca bir parça değiştirme şansım olsa ve hangisini değiştirirsem valorant, apex ve r6'yı rahat oynayabilirim.
Hocam ilk önce Kartın Son model Numarası Nedir HD65?? burdaki model numarasında veri bit yol frekansı değişir ancak HD 65 Serisi kart lar dx 11 işlemcide çok eski değil düşük grafiklerde oynarsınız
gpuz ile baktım amd radeon hd 6570 oem olarak gozukuyor

Ekran kartı. İşlemcin bu oyunlar için yeterli. Bütçen varsa gtx 1050 güzel gider o sisteme. Fazla bütçen yoksa 400 - 500 e hd 7850 bulabilirsen seni kesinlikle üzmez.
aslında ben tam tersi işlemcim kötü diyodum ama teşekkür ederim su anlık butcem yok zaten piyasa malum ama tekrardan tesekkür ederim. Mesela 1050 alsam valorant apex ortlama fps kaç olur ek olarak benim anakartım 1155 pin bu ekran kartı slotları fark eder mi yani uygun olur mu?

Aslında ben tam tersi işlemcim kötü diyordum ama teşekkür ederim su anlık bütçem yok zaten piyasa malum ama tekrardan teşekkür ederim. Mesela 1050 alsam Valorant Apex ortlama FPS kaç olur ek olarak benim anakartım 1155 pin bu ekran kartı slotları fark eder mi yani uygun olur mu?

Pin olayı işlemciler için yani işlemcini zorlamayacak bir ekran kartı takmadığın sürece sıkıntı çıkmaz. O işlemci için GTX 1050 Ti çok iyi olur veya 1050.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videoda GTX 1050'nin r6s ve Apex testi var 1050'yle sıkıntısız oynarsın.

Pin olayı işlemciler için yani işlemcini zorlamayacak bir ekran kartı takmadığın sürece sıkıntı çıkmaz. O işlemci için GTX 1050 Ti çok iyi olur veya 1050.

bu videoda GTX 1050'nin r6s ve Apex testi var 1050'yle sıkıntısız oynarsın.

cok sagolasın. peki gtx 1050 ti'a yakın olan daha makul fiyat bildiğin ekran kartları var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı