i5 3340 Sistem Yükseltme

O zaman RAM eklemesi yeterlidir diye düşünüyorum. Ekran kartı da değişmeyeceksiniz zaten. SATA 3 olmasa bile SSD'den faydalanabilirsiniz sırf onun için bir şey değişmeye gerek yok bence.

İleride i7 3770K'ya geçebilirsiniz Z77 anakart ile. i7 3770K'yı O.C ile GTX 1080 veya 1080 Tİ ile kullananlar var testlerini izlemenizi tavsiye ederim.

Neden önermiyorsunuz ki?

biraz geç oldu kusura bakmayın ancak diğer arkadaşların da yazdığı gibi GTX 1080 ile kullananlar bile varmış. Bu demek oluyor ki ikinci el olarak alacağınız işlemcinin O.C. yapılarak hatta sınırlarını zorlayarak kullanılıp yorulmuş olması muhtemel. Hatta ve hatta perti çıkmış bile olabilir. Genelde "K" serisi işlemci satanların ilanlarında; "fazla O.C. yapılmamış, zorlanmadan kullanılmış, sadece CS:GO oynanmış" gibi ifadeler görebilirsiniz. Aynı araba ilanları gibi ilanlar açılıyor. Ancak diğer taraftan da bakılırsa belki de alacağınız işlemci gerçekten temiz kullanılmış, O.C. dahi edilemeyen bir anakartta hiç yorulmadan bu zamana kadar gelmiş olabilir. Ben olsam ikinci el üründe K serisinden uzak dururdum. Umarım yardımcı olabildim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı