i5 3350 sistemde Subnautica donup çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

1ANIL1

Hectopat
Katılım
6 Ekim 2020
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, sıkıntım Subnautica'yı daha önce oynamış ve bitirmiş birisiyim ve sorusnuz bir şekilde oynamışıtım. Bugün tekrar indirip oynayım dedim canım çekti. Oyuna 3 4 dk oynuyorum sonra donup kapanıyor, internetten baktım herkes ayarları düşürün demiş ben ayarları en düşüğe almama rağmen halen oyundan atıyor, yardımcı olursanız sevinirin. Bu arada Subnautica'yı Epic'den oynuyorum.
Sistemim:
AMD HD 7600 2 GB.
Intel i5 3350 3.10 GHz.
64 Bit.
8 GB RAM DDR 3.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu raporu akşam 7'de almışsınız, ben yeni bir rapor istemiştim. Keza bunda Avast hala görünüyor.
Bu raporu akşam 7'de almışsınız, ben yeni bir rapor istemiştim. Keza bunda Avast hala görünüyor.
cevabınızı bekliyorum
 
Son düzenleme:
Konunuzun bildirimi diğer konular arasında karışmış, şansına gördüm mesajınızı. Ayrıca şunu belirteyim, bundan önceki raporunuzda Epic Games ile ilgili bir şey yok demiştim, bunda var. Önceki raporunuzda bir yanlışlık olmuş sanırım.

Sistem dosyalarında bir sorun görünmüyor. Öte yandan Windows eski gibi. Windows'u son sürüme güncelleyip NZXT CAM'i kaldırın. Yine çözülmezse dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyin.
 
Merhaba pc udateini daha yeni tammaladım nzxt cami sildim oyun dosyalrını doğrualdım ama halen aynı hatayı alıyorum hatanın tam açılımı şu Subnautica-Unity 2019.2.17F1_441
 
Tamamdır. Sizden son bir rapor daha isteyeceğim. Dediğim gibi, önceki raporlarda bir sorun olmuş çünkü.

Unity'ini de raporunu atayim mi?
 
Oyun klasöründen SubnauticaMonitor.exe, Subnautica.exe ve Subnautica32.exe'yi yönetici olarak çalıştırın. Bir de o şekilde oyuna girmeyi deneyin.
 

Geri
Yukarı