@Pearl95 H61M-Pro fark olarak usb 3.0 sunuyor. Kasa bunu destekliyorsa almak mantıklı. Bu fiyat aralığında usb 3.0 bulunduran fazla anakart kalmadı. Aynı sata portu sorunu bu anakartta da var. Eğer 2 bağlantı yeterliyse güzel bir seçenek. Belki dikey duran portlardan biri de kullanılabilirse 3 portu kullanabilirsiniz.
H61d suan hicbir yerde satilmiyormus :/
Kasam 3.0 desteklemiyor ama 3.0 zaten kullanmayi dusunmuyorum. İleride bastan yeni bir pc topladigimda dusunebilirim. Simdi baktigimda 2 port yetiyor aslinda
@Pearl95 Stok soğutucu kullanıyorsanız; soğutucunun ve işlemcinin temas yüzeylerini kuru bir tezle çizmeden temizleyip macunu videolardaki gibi uygulayın. Asus H61M-D şuan n11'de 9 stok olarak 160 tl'den satılıyor.
@Pearl95 Stok soğutucu kullanıyorsanız; soğutucunun ve işlemcinin temas yüzeylerini kuru bir tezle çizmeden temizleyip macunu videolardaki gibi uygulayın. Asus H61M-D şuan n11'de 9 stok olarak 160 tl'den satılıyor.
Önerdiğimiz anakartlar birbirine yakın özellikleri olan anakartlar. Seçmiş olduğunuz anakarta gelecek olursak fiyat açısından diğer anakartlara göre daha uygun. Biz ne söylersek söyleyelim, tabi ki son karar sizin.
Önerdiğimiz anakartlar birbirine yakın özellikleri olan anakartlar. Seçmiş olduğunuz anakart ise fiyat açısından diğer anakartlara göre daha uygun. Biz ne söylersek söyleyelim, tabi ki son karar sizin.
Evet hocam ozellikleri yakin oldugundan 20 tl daha fazla vermek sacma geldi. Hem bu anakartta arkada 6 usb 2.0 girisi varmis bana da 4 tanesi yetmiyordu zaten cuk oturdu yani. Bu gece veriyorum vatandan siparisi bakalim. Umarim montajinda falan bir sikinti yasamam 2 haftadir bilgisayarsizim zaten :/
Yardimlariniz ve ilginiz icin cok tesekkur ediyorum