i5 3450 Sisteme Anakart tavsiyesi

@Pearl95 H61M-Pro fark olarak usb 3.0 sunuyor. Kasa bunu destekliyorsa almak mantıklı. Bu fiyat aralığında usb 3.0 bulunduran fazla anakart kalmadı. Aynı sata portu sorunu bu anakartta da var. Eğer 2 bağlantı yeterliyse güzel bir seçenek. Belki dikey duran portlardan biri de kullanılabilirse 3 portu kullanabilirsiniz.
H61d suan hicbir yerde satilmiyormus :/
Kasam 3.0 desteklemiyor ama 3.0 zaten kullanmayi dusunmuyorum. İleride bastan yeni bir pc topladigimda dusunebilirim. Simdi baktigimda 2 port yetiyor aslinda

Termal macuna da ihtiyacınız olacak.(y)
Heh onu da aliyim o zaman tesekkur ederim. Onun disinda bir seye ihtiyacim yok degil mi ? Zaten guc kablolarini cikarip direk yeni anakarta takacagim.

@Pearl95 Stok soğutucu kullanıyorsanız; soğutucunun ve işlemcinin temas yüzeylerini kuru bir tezle çizmeden temizleyip macunu videolardaki gibi uygulayın. Asus H61M-D şuan n11'de 9 stok olarak 160 tl'den satılıyor.

@Pearl95 Stok soğutucu kullanıyorsanız; soğutucunun ve işlemcinin temas yüzeylerini kuru bir tezle çizmeden temizleyip macunu videolardaki gibi uygulayın. Asus H61M-D şuan n11'de 9 stok olarak 160 tl'den satılıyor.
N11 den almak pek guvenilir gelmedi bana. En azindan vatandan alirsam garantisi olucak diye dusunuyorum.

@86799 hocam en son su kartta karar kildim.
MSI H61M-P20 (G3) Intel H61 Soket 1155 DDR3 1333MHz SATA 2.0 DVI&VGA Anakart
Ne diyorsunuz ? Bir de yanina kingston 1333mhz 4gb ram alacagim

Önerdiğimiz anakartlar birbirine yakın özellikleri olan anakartlar. Seçmiş olduğunuz anakarta gelecek olursak fiyat açısından diğer anakartlara göre daha uygun. Biz ne söylersek söyleyelim, tabi ki son karar sizin.:)

Son düzenleme:
Önerdiğimiz anakartlar birbirine yakın özellikleri olan anakartlar. Seçmiş olduğunuz anakart ise fiyat açısından diğer anakartlara göre daha uygun. Biz ne söylersek söyleyelim, tabi ki son karar sizin.:)
Evet hocam ozellikleri yakin oldugundan 20 tl daha fazla vermek sacma geldi. Hem bu anakartta arkada 6 usb 2.0 girisi varmis bana da 4 tanesi yetmiyordu zaten cuk oturdu yani. Bu gece veriyorum vatandan siparisi bakalim. Umarim montajinda falan bir sikinti yasamam 2 haftadir bilgisayarsizim zaten :/
Yardimlariniz ve ilginiz icin cok tesekkur ediyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı