i5 3450S sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

ThTahaR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar işl.

Intel i5 3450S ama Intel HD Graphics yazmıyor. Sadece Intel HD Graphics yazıyor. Bunlarla Valorant'ta kaç FPS alırım?

Arıza ekranda çizgiler çıkıyor.

Tamam reballing yapılması gerekiyor o zaman chipin altında lehimler var tel tel böyle onlar fazla isidan eriyip birbirine temas ederse yaşanıyor bu durum isitinca yerlerine oturabiliyorlar geçici olarak duzelmis oluyor ama 3 gün sonra aynıda olabilir sansina 2 yol goturedebilir garanti olması için o chipi sokup lehimler temizleyip yeniden lehim dizmeleri gerekli onu da her yer yapmıyor maliyetli olur ne kadar tutar değer mi orasini bilemiyorum.

Zaten lehimleri düzeltse laptop parasının 2 katı fiyat biçerler.

Biliyorum arkadaşa yazdım i5 3450S laptop islemcisi değil diye biliyorum ayrıca eski nesil laptoplar hariç neredeyse hiçbir laptopta ekran kartı degistirilemiyor.

Pardon unuttum bir an, yine de bu sisteme lehim falan yapmaya değmez tabii ki, GT 1030 ekran kartı alın geçin, diğer ekran kartlarını almayın güç kaynağınız yetmez.
(950 - 1250 TL arası)

Pardon unuttum bir an, yine de bu sisteme lehim falan yapmaya değmez tabii ki, GT 1030 ekran kartı alın geçin, diğer ekran kartlarını almayın güç kaynağınız yetmez.

Hocam sen niye sallayıp duruyorsun GT 1030a para verilir mi bu devirde aynı paraya 3X basacak ekran kartlari var adamin kasa kullandığı arizalandi dedigi ekran kartı kaç watt TDP istiyor bir bak bakalım sence güç kaynağı yetmeyecek mi?

Bak ben sana söyleyeyim 219 watt TDP'si var bu ekran kartını besleyip piyasadaki herhangi bir ekran kartını beslememe olasılığı aşırı düşük GT 1030 dediğin kartı 900 lira civarlarina satiyorlar o paraya R7 370 alırsın üstüne 200-300 daha ekler R9 280X alırsın GT 1030 alınmaz şu sisteme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…