Arıza ekranda çizgiler çıkıyor.
Tamam reballing yapılması gerekiyor o zaman chipin altında lehimler var tel tel böyle onlar fazla isidan eriyip birbirine temas ederse yaşanıyor bu durum isitinca yerlerine oturabiliyorlar geçici olarak duzelmis oluyor ama 3 gün sonra aynıda olabilir sansina 2 yol goturedebilir garanti olması için o chipi sokup lehimler temizleyip yeniden lehim dizmeleri gerekli onu da her yer yapmıyor maliyetli olur ne kadar tutar değer mi orasini bilemiyorum.
Zaten lehimleri düzeltse laptop parasının 2 katı fiyat biçerler.
masaüstüCihaz laptop değil ki?
Masaüstü.
Biliyorum arkadaşa yazdım i5 3450S laptop islemcisi değil diye biliyorum ayrıca eski nesil laptoplar hariç neredeyse hiçbir laptopta ekran kartı degistirilemiyor.
Pardon unuttum bir an, yine de bu sisteme lehim falan yapmaya değmez tabii ki, GT 1030 ekran kartı alın geçin, diğer ekran kartlarını almayın güç kaynağınız yetmez.
Hocam sen niye sallayıp duruyorsun GT 1030a para verilir mi bu devirde aynı paraya 3X basacak ekran kartlari var adamin kasa kullandığı arizalandi dedigi ekran kartı kaç watt TDP istiyor bir bak bakalım sence güç kaynağı yetmeyecek mi?
güç kaynağım 450 wattPardon unuttum bir an, yine de bu sisteme lehim falan yapmaya değmez tabii ki, GT 1030 ekran kartı alın geçin, diğer ekran kartlarını almayın güç kaynağınız yetmez.
(950 - 1250 TL arası)
Güç kaynağım 450 watt.
evet istanbulda oturuyorumR7 370 öneririm o halde dostum GTX 570le kafa kafaya görünüyor 900 1000 TL civarına görmüştüm arastirip bakabilirsin İstanbul'da mi oturuyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.