i5 3470 alınır mı?

Önerinize saygı duyuyorum, o da bir seçenek tabii. Ama yine de 8 yaşına değmiş o dede günümüzde iyi iş çıkarıyor hala, 6C/12T şu an oyunlar için olmazsa olmaz bir standart yapısı değil henüz. Günümüzde her ne kadar oyun motorlarının bazıları 6 çekirdeğe göre optimize edilerek geliştirilse de çoğu 4 çekirdek optimizeli çıkıyor çıkmaya da devam ediyor, örneğin bu yılın en popüler işlemcilerinden biri olan 3300X 4 çekirdek olarak çıkış yaptı ve büyük ihtimal de uzun bir süre CPU Intensive oyunlarda sıkıntı çıkarmayacaktır.
İşlemcinin kullanıcısıyım zaten bugün bile güzel bir işlemci ama yani bugün olsa çok daha yükseltilebilir olduğu için AMD sistemler öneriyorum :).

3470 RX570 ile darboğaz yapmaz, bütçen varsa 3570 veya i7 3770 daha iyi olabilir. Sahibinden'de 200TL fiyata var 3470. 100TL fazla vermenin anlamı yok bence.

Hani? Yok ki 200 liraya. Siz bulduysanız link atar mısınız?

Bütçeyi artırma gibi bir durumun yoksa bu işlemciyi alıp PSU olarak da Zalman ZM500-LXII 500W 120mm Power Supply - incehesap.com bunu alabilirsin.

Peki bu PSU benim RX570 Sapphire Nitro+ ekran kartıma takılır mı? Ekran kartımın girişi 1x6 1x8 pin. Bu PSU'da bu girişler var mı?

Bu PSU daha iyi değil mi?

Ben şubat ayında bilgisayar toplamaya çalışırken 200TL fiyatı vardı bir mağazada. Çok artmış fiyatı, en ucuz 290TL var.
Peki hocam, adam diyor ki önce parayı yolla sonra kargo yollayayım. Güvenilir mi peki bu yöntem ?

Daha adamlar 500 400 liraya satıyor. Mahvolmuş piyasa. Beklesem mi acaba ?

i3-3210 işlemci. Hayvan gibi darboğaz oluşuyor. PSU Platoon. PSU yu değiştirip FSP 500W FSP500-60AHBC 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı | En Ucuzu Akakçe

Bunu alacağım. Ekran kartımın girişi 1x8 1x6 pin. Bu hem anakartıma hem ekran kartıma takılır mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı