i5-3470 bilgisayar alınır mı?

Buram buram Turbox ve türevi sistem koktu burası. Alınmaz hocam. Valorant gibi oyunlar aslında oynanır, hatta düşük ayarlarda GTA V'de oynatır. Ancak Turbox vb markalar R7 240'ın vasat bir PCB üzerine kalitesiz bir üretim sürecinden geçmiş modelini ürettiriyor, aynı durum diğer donanımlar içinde geçerli. 320GB'lık HDD'lerin genellikle SATA 2 olması sistemin akıcılığını çok daha olumsuz etkileyen bir durum.
Bu sisteme SSD eklersen gündelik işlerde kullanırsın, ancak kalitesiz donanımları sebebi ile 1 saat sonrada bozulabilir 5 yıl sonra da.
 
Son düzenleme:
Sizce bu bilgisayar alınır mı?

MT20 i5-3470 16 GB RAM 320GB HDD R7 240 4 GB​


Fiyatı 3900 TL.

Teknobiyotik A1 AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 Ram, 256GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bunu alın paranız az ise ikinci el APU bakın. Bu APU sistem mükemmel beni yükselt diyor ileride güzel bir ekran kartı alabilirsiniz bu sisteme bu hali ile bile çok iyi.

Buram buram Turbox ve türevi sistem koktu burası. Alınmaz hocam.

Eski nesil işlemci yanına da dandik görüntü vermesi için takılmış ekran kartı :D
 
Buna benzer bir sistemi 2 yıl önce almıştım, SSD ve GTX 960 takınca orta sinif bir bilgisayardan farksız performans veriyordu. Bu fiyat bu bilgisayar için fazla bu sistemler zaten 2.el bunlar yerine görünümden çok performansli bir 2.el ürün almanı tavsiye ederim. Ekonomik şartlardan dolayı bu ve bunun gibi sistemlerin bu fiyatta olması çok kötü bir durum.
 

Geri
Yukarı