i5 3470 CPU Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynarken 98 derece oluyor

Normal değil. Kasanız nedir, soğutucunuz nedir, termal macunu en son ne zaman değişt.

Normal değil. Kasanız nedir, soğutucunuz nedir, termal macunu en son ne zaman değiştirdiniz?

Izoly N12X almıştım hazır fiyatı da iyiydi 4 bindi daha 3-4 ay önce aldık PC'yi bir sorun çıkcanı sanmıyorum PC'nin her yeri kapalı çocuk oldum için içini açmaya korkuyorum.

Izoly N12X almıştım hazır fiyatı da iyiydi 4 bindi daha 3-4 ay önce aldık PC'yi bir sorun çıkcanı sanmıyorum PC'nin her yeri kapalı çocuk oldum için içini açmaya korkuyorum.

Izoly ise normal bence o hataya düşmemeliydiniz o PC'yi alıp çok iade eden var bir araştırmayla anlayabilirsiniz.

Izoly ise normal bence o hataya düşmemeliydiniz o PC'yi alıp çok iade eden var bir araştırmayla anlayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan aldım.

Tamam PC'yi ne zaman aldınız belki termal macunun değişmesi gerekiyordur veya fanla alakalı bir şeydir.

3-4 ay oldu alalaı.

Zaten Izoly markasındaki hepsi 2.el ama beni tutuyor mu tutuyor genelikle Roblox, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynuyorum, PC tam benim de değil abimde oynuyor LoL falan o yüzden elemeye korkuyorum bir de benim olsa ön panaeli çıkaracağım PC nefes alsın diye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan aldım.

3-4 ay oldu alalaı.

Ya fan ile alakalı veya overclock falan yaptınız mı? Eğer overclock değilse ya fan oturmamıştır ya da hava akışından falan olabilir.

Ya fan ile alakalı veya overclock falan yaptınız mı? Eğer overclock değilse ya fan oturmamıştır ya da hava akışından falan olabilir.

%100 hava akışından PC her yeri kapalı ve masanın altında ama elemeye korkuyorum benim olsa ön panale yandaki paneli sökeceğim.

Overlock ne oldunu bilmiyorum ama bir şey elemedim direk oyun yükledik oynadık.

%100 hava akışından PC her yeri kapalı ve masanın altında ama elemeye korkuyorum benim olsa ön panale yandaki paneli sökeceğim.

Kasayı yukarı kaldırın ama hava akışı yüzünden değildir bence hava akışı maksimum 5-6 derece derece fark yaratır bilmiyorum 1 saate falan çözüme ulaşacaktır başkaları yazar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı